tiistai 9. lokakuuta 2012

Biozell hiusväri kokeilussa / Biozell haircolour

Päätin taas värjätä hiukseni itse ja löysin kaupasta uuden hiusvärin. Esitteessä sanotaan: "Värjää hiuksesi kuin ammattilainen!" Ohjeessa on selkeät ohjeet miten tehdä monivärjäys tai raitoja. Kehite ja hiusväri myydään erikseen, ja vaaleita hiuksia varten vielä vaalennusjauhe. Laskin, että ainakin tummiin ja lyhyihin hiuksiin säästää tämän Biozell värin kanssa kotivärjäyksessä. Tästä paketista nimittäin riittää väriä kahteen kertaan ja kehite-emulsiota neljään-viiteen värjäyskertaan! Erilaisia värisävyjä on monia ja niitä voi jopa sekoittaa keskenäänkin.

I decided to dye my hair and found a new hair colour from market. Developer and hair color are sold separately, and for the light hair bleaching powder. I counted that at least for my dark and short hair I`ll save some money with this Biozell. This colour package is in fact sufficient for two times and developer emulsion for four or five dye times!

Ostin mittapullon kehitteen ja väriaineen mittaamista ja sekoittamista varten. Huomasin kuitenkin, että kaupassa myytävä toinen mittakulho olisi ollut parempi, koska en saanut kaikkia väriaineita tästä purkista puristettua  ulos ja sen pesukin oli vähän hankalaa. Hyvä kuitenkin, että lopputulos hiuksissa oli onnistunut! Seuraavalla kerralla voisin ostaa eri värin ja tehdä päälaelle eri sävyjä.

Kävimme eilen synttärikahvilla ja näimme sillä reissulla entisen kissamme Laikun. Voi kun se oli pehmeä ja pyöreä pienten jäntevien koirien jälkeen, joita tässä on viime aikoina rapsutellut! Laikku on onnellinen ja seurallinen eläkeläiskisu. Mutta autoilusta se ei tykkää yhtään!

I saw yesterday my old cat, who lives elsewhere nowadays. She looks happy -though she doesn`t like travelling!4 kommenttia:

Kiiris kirjoitti...

Itsekin olen kova hiuksiani värjäilemään, mutta tuo on ihan uusi tuttavuus minulle. Vaikuttaa toimivalta . Suunnittelin juuri raitoja, pitäisi ehkä kokeilla ....

Harakka kirjoitti...

Mullekkin ihan uusi juttu tämä väri.
Pitääkin ensi kerralla tutustua siihen paremmin.

Matkatar kirjoitti...

Joo olin ihan tyytyväinen, raitojen tekemisessä varmaan tarvitsee kaveria :), mutta varmaa etuhiuksiin saa itsellekin laitettua pari isompaa raitaa.

Matkatar kirjoitti...

Ok, ei ollut hassumpi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...