sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kehräämön kympillä / Sport event

Aamupäivällä satoi kaatamalla, mutta puoleenpäivään mennessä taivas selkeni ja myöhemmin alkoi aurinkokin paistaa. Kaverini soitti lähtevänsä Kehräämön Kymppi -nimiseen naisten urheilutapahtumaan ja pyysi minua mukaan. No innostuin saman tien ajatuksesta, söin jotain ja puin ulkoilupuvun päälle. Kaverillani Mallalla oli myös Tytti -koira mukana lenkillä.

It was still raining in the morning but fortunately the sun began to shine. My friend called me that there`s a sport event ( 10 km )nearby. I wanted to go be there too so I ate something and put on my outdoor clothes. Local Elvis was singing while we did our warming up...

My friend had her Whippet there too. Her name is Tytti and she was so happy running in the woods and fields. It was really a nice event!

 Ennen lähtöä oli kaikille alkuverryttely -ja paikallinen Elvis esiintymässä...
Aurinko alkoi ihanasti paistaa (ja lämmittää...) muutaman kilometrin jälkeen. Maalla Tyttikin sai juosta vapaana. Se juoksenteli innoissaan pitkin peltoja ja metsänreunustoja. Kerran se hukkasi emäntänsä ja oli vähän hädissään.
Kympin jälkeen saimme kasvissosekeittoa ja palautusjuomaa. Voitin myös arvonnassa kakkuvuoan. Kaikille annettiin mukaan vielä tuotekassit, jossa oli kaikenlaisia näytteitä hilseshampoosta hermesetakseen.
Lenkin jälkeen oli mukava ja hikinen olo, vaikkemme paljoa juosseetkaan. Suurin osa oli ulkoilemassa ihan vain kävellen ja toisilla oli lapsiakin mukana. Oli ihan mukava tapahtuma, vaikka muinakin vuosina mukana olleet sanoivat, että tänä vuonna oli hieman vaisumpaa menoa kuin edellisinä vuosina. No minulle oli kuitenkin eka kerta, ja mukavaa oli! 

6 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Olikin varmaan kiva kävelyjumppa!
Ja ilmakin oli mukana matkassa aurinkoisena.
Sulla vielä onnikin suosi ja voitit kauniin kakkuvuuan, ja saitte mukaanne vaikka mitä!
Hyvä päivä sulla olikin!

Kiiris kirjoitti...

Hyvä Sinä!!!

Kristiina H kirjoitti...

Vois olla kiva osallistua tuommoiseen urheilutapahtumaan.. Poikkeais arjesta kivasti ja piristäis varmasti :)

Matkatar kirjoitti...

Kyllä oli joo, olin iloinen. Illalla innostuin menemään muuten vielä kuntosalille Lattiabalettitunnille, että oli kyllä liikunnallisesti hyvä päivä. Muutenkin sain paljon aikaan... :)

Matkatar kirjoitti...

:)

Matkatar kirjoitti...

Oli joo ihan kivaa. Nyt ihmettelen ettei aiemmin ole tullut osallistuttua. Siellä oli muitakin tuttuja liikkeellä ja tutustuin kahteen uuteen naiseen! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...