tiistai 2. lokakuuta 2012

Odotus / Expectation

Odotusta on monenlaista...raskaana ollessa esim. odotetaan vauvaa. Voi odottaa myös jotain kivaa tapahtumaa, tai viikonloppua tai lomaa alkavaksi. Toiset odottavat jopa kuolemaa saapuvaksi. Mustavalkomaanantaissa oli eilen aiheena Odotus.

Minun kuvani on mieheni siskon luumupuusta, josta tuli vielä viime vuonna paljon hyviä luumuja, joista mekin saimme nauttia. Ikävä kyllä tänä vuonna puu näyttää ihan kuivuneelta, ja jos ei ensi keväänäkään näy elon merkkiä, se joudutaan kaatamaan. Kevääseen asti puu siis saa olla pystyssä, sitten sen kohtalo ratkeaa.

There are many kind of expectations ... being pregnant for example, when you`re expecting a baby. You can also expect something nice to happen, or a weekend or holiday. Some people expect even death to arrive. Black§WhiteMonday the subject is waiting.

My husband`s sister has plum trees, which gave last year a lot of good plums. Unfortunately this year one tree looks like a dried-up, and if it doesn`t have next spring any sign of life, it has to be cut down. At spring we`ll see what will happen...


9 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Meillä kävi osalle puuta samanlaisesti, eli keväällä joudutaan katkaisemaan, jos ei näytä elonmerkkejä silloinkaan.
Harmi! Eli odotusta nyt sitten vaan!

arleena kirjoitti...

Puu näyttää jotenkin kauniilta taivasta vasten. Se odottaa mitä on tulossa.

Kiiris kirjoitti...

Puu uutta kevättä odottaa... harmi jos talvi sen lopullisesti tuhoaa.
Jospa keväthangilla leikkaisi..... auttaisiko. Voisi kysyä neuvoa puulääkäriltä!

Tillariina kirjoitti...

Meillä Sinikka-luumupuu jaksoi pukata luumuja n. 10 vuotta. Sitten se ihan yllättäen kuivui pystyyn. Luin kyllä jostain, että eivätpä ne ole juurikaan kun sen 10-15 vuotta immeisten ilona.

Anu kirjoitti...

Kohtalokasta odotusta.

Verte kirjoitti...

Jospa puu lepäsi yhden vuoden ja herää taas...ja kukkii kauniisti...
Mutta aikansa kullakin, ei sille sitten mitään voi. Kaunis puusiluetti.

Katjusha kirjoitti...

Tuttu juttu! Samoja puita meillä ja aina sama odotus, tuleeko hedelmää vai ei. Niin vanhojakin että kuolevat järjestäin pois....

Marilla kirjoitti...

Meidän kriikunapuille kävi samoin, satoa tuli vuosi sitten, tänä vuonna ei mitään. Ei siis muuta kun odotellaan ensi vuotta ja katsotaan, miten käy.

trina kirjoitti...

Ylöspäin suuntautuvissa oksissa on aina odottava tunnelma.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...