perjantai 2. marraskuuta 2012

Sotku / Muzzy

Onko teilläkin tapana piirtää, kirjoittaa tai yksinkertaisesti vain sotkea ollessanne puhelimessa? Minulla on. Aina kun päätän soittaa jonnekin, mistä tiedän puhelun vaativan enemmän keskittymistä tai kestävän muuten vain pidempään, varaan ensin kynän ja paperin, ja sitten vasta etsin kännykkäni...

Piirtelen ympyröitä, kiekuroita, sydämiä, viivoja, milloin mitäkin. Joskus ne näyttävät ihan hienoiltakin. Sotkeminen on mukavaa myös silloin, kun joutuu odottamaan jotain esim. tietokoneen ääressä. Ladatessa uutta ohjelmaa, valokuvia tai muuten vain koneen jumittuessa. On hyvä purkaa pahimmat negatiiviset energiat paperille kuin koneeseen...muuten se menee vain entistä enemmän jumiin, tuttu tilanne.

Makrohaasteen aiheena oli viime keskiviikkona "piirros" ja lähden näillä kahdella sotkutöherryksellä nyt vielä mukaan:Do you also draw muzzies while your`re on the phone? I do. Every time I have to phone somewhere, I take first pen and paper, and then I'll look for my cell phone ...

I draw circles, lines or whatever. Sometimes they look nice. Messing is nice, even when you have to wait for something at computer. While downloading a new program, photographs or just with problems by the machine. It is good to draw your negative energies on the paper instead to the machine ... or it just goes more and more stucked.
18 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Juu, vähän samanlaisia kuvioita syntyy, kun olen kauemman aikaa puhelimessa...Hienoja kuvioita syntyikin sinulta!

Yaelian kirjoitti...

Hienot sotkut.Ennen kun oli vielä lankapuhelin eikä päässyt puhelimen kanssa liikkumaan niin tuli tehtyä tuon tapaista;D

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ensimmäinen kun olisi ympyrän sisällä, niin olisi aito alitajunnan viestittämä mandala. Tosi hienoja kuvioita.

Kiiris kirjoitti...

Ihanat doodlet!!! Siinähän syntyi mandalakin kuin itsestään.
Vaikka en pidä puhelimessa puhumisesta, niin joskus on pakko joku asia hoitaa.... ja jonottaa.... ja jonottaa.... kuunnella kamalaa jonotusmusiikkia... silloin on hyvä piirustaa. Se helpottaa kummasti!

Sirpa kirjoitti...

Sinulta syntyykin kaunista "sotkua" puhelusi aikana.

Suvenkeiju kirjoitti...

Juu, tuo on tuttu juttu. Piirtelen myös koulussa tunneilla, onneksi vain omiin vihkoihini, en pulpettiin ;) Olenhan aikuisopiskelija.

Anja kirjoitti...

No on kyllä, varsinkin työpaikalla huomaa että "sotkulappuja" syntyy, ihan työpuheluiden aikana, ellei pidä jotain järkevämpää kirjoitella muistiin. Sinulla on paljon kauniimpia :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos :)

Matkatar kirjoitti...

Niin, ehkä vielä enemmän silloin tosiaan. Nykyään sotken pääosin myös siksi, etten hermostuisi. Just esim kun pc latailee turhan kauan sivuja tms...tai jos on pitkä puhelu.

Matkatar kirjoitti...

Niin tosiaan, hyvä huomio :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos. En minäkään erityisemmin tykkää puhelimessa puhumisesta. Totta, piirtely rentouttaa.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Sirpa :)

Matkatar kirjoitti...

Heh ;)

Matkatar kirjoitti...

No hyvä että sama tapa niin monella muullakin. ;)

TelluT kirjoitti...

Mitä jos seuraavan puhelun aikana värittäisit nuo kuviot? Tulis vielä hienompia.

Matkatar kirjoitti...

Hih, hyvä idea, onhan tuossa pöytälaatikossa puukyniä...

Ritva kirjoitti...

Sinun kannattaa viihtyä puhelimessa pidempääkin :-)

Matonkude kirjoitti...

Hauskat kuviot =D
Puhelun päätyttyä on aina kivaa tarkastella mitä reittiä kynällä tuli kuljettua.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...