sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tytti mannekiinina / Tytti as a model

Eräällä tuntemallani mummolla oli paljon ylimääräisiä hienoja koiranvaatteita, koska hänen oma koiransa oli kuollut jo vuosi takaperin. No ajattelimme yhdessä, että kierrätys kunniaan -ei niitä kannata poiskaan heittää. Tunnen erään kaverin, jolla on sopivankokoinen lyhytkarvainen koira, jolle lämpimät takit tulivat talvipakkasilla tarpeen.

Kävimme tänään Tytti -koiran kanssa sovittelemassa mummon koiran asuja. Kyllä Tyttiä nolotti aluksi, mutta lopulta se näytti sopeutuvan asuihin, ja oli enemmän kiinnostunut mummon hoidettavana olevasta chihuahuasta Ticosta.

One old lady had a dog a year ago, but he died. She had many costumes left, so I brought my friend with her dog to fit the costumes. 

Tyttiä nolottaa / At first Tytti was embarrassed

Tässä on lämmin fleecepuku alla ja sadetakki päällä / Fleece costume and rain jacket.
 Mummon chihuahua oli jo 7-vuotias poikakoira. Tytti halusi kovasti leikkiä sen kanssa, mutta Tico ei jaksanut -sitä taisi vähän ärsyttää toisen huomio. 

The old lady had a Chihuahua called Tico. Tytti wanted very much to play with him, but Tico taught she was a little bit irritating.Tämä vihreä sadetakki oli tosi hieno / This green rain jacket is very beautiful

 Ulkona Tytti halusi juoksennella uudessa punaisessa takissaan. Ei se näyttänyt haittaavan ollenkaan. Uusi ympäristö oli kovasti kiinnostava.

Outside Tytti wanted to run around in her new red jacket. It doesn`t seem to mind her at all. The new environment was very interesting.Sää oli melko kylmä...n.-10 astetta pakkasta, mutta oli hyvin kaunista / It was quite cold -10 degrees, but very beautiful12 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Hienoja asuja koiralle, kannattaakin ottaa käyttöön. Tuollainen sadetakki olisi tarpeen meidänkin Leeville, kura-aikana varsinkin. Nyt käyttää lämmintä "takkia" mutta jalkaosat siitä puuttuvat, ehkä ei tykkäsikään :)

Tillariina kirjoitti...

Kivoja koirien asuja! Minusta tuo eka neule oli yliveto, voisin ottaa ittellenikin! :)

Leppoisaa 1. adventtia!

Yaelian kirjoitti...

Hieno mannekiini;D
Minun pienellä Bambilla on kylmä ja olen sille etsiskellyt asua.Hauveli ei oikein pidä vaatteista mutta toisaalta ei ole kiva palella....

Kiiris kirjoitti...

Hih, huomiovärinäkin hyvä. Mumeli!!!

Cheri kirjoitti...

Joku voi luulla punanuttuista Tyttiä tontuksi :)

Perhotar kirjoitti...

Oi, nyt on kyllä hienot asusteet. Täytynee varmaan tehdä oma vaatehuone :)
Punainen tonttutytti !

Matkatar kirjoitti...

Kyllä ne ovat tosiaan käteviä lyhytkarvaisilla koirilla.

Matkatar kirjoitti...

Minäkin pidin siitä, kaunis neule!

Matkatar kirjoitti...

Oii kai siihen pikkuhiljaa voisi tottua, vaikka ihmeesti noi koirat vierastavat niitä asuja aluksi.

Matkatar kirjoitti...

On kyllä joo.

Matkatar kirjoitti...

Heh, totta! Eipä tullut meille mieleen...

Matkatar kirjoitti...

Kyllä nyt kelpaa juu. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...