maanantai 7. tammikuuta 2013

Alennusmyynti alkoi! / Sale began!

Saimme eilen vieraita Suomesta kun vanhempi tyttäreni Noora tuli tänne poikaystävänsä Sampsan kanssa. Tulivatkin hyvään aikaan, sillä täällä alkoivat juuri tänään maanantaina kaupoissa suuret alennusmyynnit. Menimme kolmisin (miestäni kauppoihin ei usein saa...) jo hyvissä ajoin kiertelemään. Porukkaa olikin tosi paljon liikkeellä, kuten arvasimmekin.

Paikallisessa Desigualissa oli jälleen jokin hauska tempaus (jonne emme kuitenkaan osallistuneet...se vaatii yleensä alusvaatteissa hillumista, mutta palkintona on vaatteita): 
 Suosituimpiin liikkeisiin oli aikamoiset ryysikset jo ulkopuolella ja sovituskoppeihin ja kassoille sai olla tosissaan menossa jos meinasi jaksaa jonottaa. Aika monta kertaa käännyimmekin jo ovelta.  Kävimme aika lähellä  kuuluisaa turistikatu Ramblasia syömässä lounasta, vaikka tiesimme sen olevan riski. Paikka oli aika nuhjuinen (mutta eihän se aina kerro mitään). Tarjoilija oli ikävän tympeä ja tylysti kertoi, että saatavilla oli vain osa siitä, mitä listalla luki. Minä tilasin pastan pestokastikkeella, Noora bolognesekastikkeella ja Sampsa päätyi pizzaan.

Pastat osoittautuivat yllättävän hyviksi, mutta Sampsa sai kuivan pakastepizzan, johon oli heitetty muutama kinkunviipale päälle.

Me naispuoliset löysimme kaikenlaista mukavaa kaupoista, ehkä niistä sitten toisessa postingissa...nyt täytyy varmaan lähteä iltapesulle. Huomiseen!

It was a nice shoping day. My oldest daughter and her boyfriend came here yesterday so we went to check for sales today. There was so much people everywhere. Afterwards we ate some pasta and pizza near Ramblas -street. 4 kommenttia:

Mine kirjoitti...

KIva kuva tuossa ylhäällä:). Tuo leppoisan kuvitelman, vaikka et taida yleensä pahemmin makaillakaan tästä postaustahdista päätellen:).

Matkatar kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla! No nyt tulee postailtua normaalia enemmän kun otin osaa tuohon Kuva Päivässä -juttuun. Ja onhan täällä aikaa lekotella auringossakin :)

Nonna kirjoitti...

Mukavia kuvia!

Matkatar kirjoitti...

Kiitti Nonna!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...