sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Blogitunnustuksia! / Blog awards


Hei, olen saanut hiljattain blogi-tunnustuksia! Millalta polka dot cookie -blogista "a Blog wit substance"  tunnustuksen ja Anneaulikilta "a beautiful Blogger" tunnustuksen. Kiitos kiitos teille molemmille, haasteet ovat hauskaa ajanvietettä ja näihin voi miettiä vastauksia valmiiksi vaikka missä. Ajattelinkin vastata näihin molempiin nyt samalla kertaa.

Näissä tunnustuksissa on tarkoitus kertoa 8 asiaa itsestään. Olen näihin ennenkin vastaillut, joten yritetään keksiä niin monta kuin tulee, en ole varma keksinkö molempiin tarpeeksi asioita itsestäni.


1. Eli tunnustan, että olen huono kertomaan asioita itsestäni, mutta kokeillaan :) Olen vähän sellainen "Näkymätön Ninni" , joka oli Muumilaakson tarinoissa.

2. Monien naisten tapaan tykkään shoppailusta. Ai kun olisi ihanaa kun olisi suunnattoman suuri vaatehuone vain omia vaatteita ja asusteita varten ja paljon rahaa shoppailuun. No joo -on into kyllä viime vuosina vähentynyt, minulle riittää usein kun käyn vain kiertelemässä ja hypistelemässä vaatteita ja tavaroita putiikeissa.
3. Tykkään kovasti kasviksista, mutta en yhtään kurpitsasta enkä selleristä. Jos jaksaisin nähdä vaivaa, olisin varmaan 90%: kasvissyöjä. (Lohesta en luovu, ja kanaakin syön mielelläni silloin tällöin.)
4. Välillä olen aikamoinen sähläri ja unohtelen aina kulkiessani esineitä joka paikkaan. Rikon helposti käsiini osuvat vempaimet, jos en saa niitä heti toimimaan.

5. Olen turhan herkkäuninen. Herään helposti ääniin ja pikku rasahduksiin. Ärsyttävintä on jos joudun yöllä käymään vessassa, sillä silloin on vaikea saada enää unen päästä kiinni.


6. Tunnustan olevani mukavuudenhaluinen ja vähän laiskakin. Siivouspäivää tulee usein siirrettyä "motivoivampaan päivään" tai sopivampaan ajankohtaan. On paljon kivempi tehdä jotain kivaa tai ihan olla vaan. Mutta ah kun koti näyttää kivalta kun on saanut kunnolla siivottua!

7. Matkustelu on ollut aina minusta kaikkein kivointa mitä lomalla voi tehdä. En jaksaisi olla vain kotosalla jos vain jossain ehtii käymään. Eikä nykyelämässä matkustelu ole edes rahasta kiinni. Elämähän on valinnoista kiinni, joku asia vain asetetaan toisen edelle.
8. Minulla on varmaan ollut viime kuukausina liian kapeat kengät, koska minulle on kehittymässä vaivaisenluu. Etenkin toista jalkaa sattuu usein kävellessä. Täällä Barcelonassa tulee huomaamatta käveltyä jopa kymmeniä kilometrejä päivässä, joten pitäisi olla todella hyvät kävelykengät jalassa. Täytynee huomenna mennä ostamaan kengät.

9. Olen hyvä kuuntelija ja mielestäni empaattinen ihminen. En vaivaudu jos joku haluaa purkaa sydäntään tai on muuten vaan vailla kuuntelijaa. Olen mielestäni aidosti kiinnostunut ihmisistä ja vaikken aina niin oikeita sanoja löydäkään, olen mukana.10. Päättämättömyyteni on omasta mielestäni välillä tosi ärsyttävää. Ainakin silloin kun pitäisi valita jokin tyyli esim. sisustukseen, asuun, maalaukseen tm. Tykkään monista tyyleistä ja välillä tuntuu, että luon siksi vain sekamelskaa.
11. Täällä Barcelonassa viinit ovat superhalpoja ja siksi niitä onkin kiva maistella enemmän kuin Suomessa. Usein tuleekin päivällisen kanssa juotua nykyään viiniä. Mikään asiantuntija en ole, mutta on jännä huomata, että viineissä on todella eroja.No niin, nyt taitavat omakehut ja omahaukut loppua tällä kertaa. Hmm...ketähän haastaisin mukaan tähän? Lähtekää ainakin Noora, Anne ja Erika mukaan (meidän tyttömme) ja muualta blogistaniasta voisin haastaa seuraavat mukavat uudet tai jo pidempään lukemani blogit:

Evangelinan maailma
Elsa-maarit
Muotia ja muita kotkotuksia
Mummonkammarissa
Tylsän Mörököllin Blogi


Muita en nyt jaksa haastella mukaan, ainahan tämän voi halutessaan mukaan napata jos siltä tuntuu.

Nuo kuvat ovat muuten parin päivän takaiselta retkeltämme Mont Jüicin kukkulalle. Kävimme ensin Arenasin ostoskeskuksen katolta katselemassa näköaloja, sitten lähdimme kiipeämään rappuja kukkulalle, jossa on olympiapuisto. Sinne täytyy ottaa aina kissanruokaa mukaan, koska paikka on täynnä villikissoja, ne tulevat niin iloisiksi saadessaan herkkuja. Auringonlaskun aikaan paikka oli tosi tunnelmallinen. 

Tuo omituinen piikki -patsas rakennettiin Barcelonan olympialaisia varten 1992. En ollut ennen käynytkään sen juurella, sekin oli peitetty mosaiikein ja siellä oli suihkulähde. Tosin nyt siinä ei ollut vettä -vaan skeittaajia!

8 kommenttia:

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Ihana postaus ihanilla kuvilla! Tuli ihan ulkomaan kaipuu! Meinasin jumittua tohon "Empun" pariin vähän turhan pitkäks aikaa :D haha

My life kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta! Kerroit mukavia asoita itsestäsi.

Amalia kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta. Hienot kuvat.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos :)

Matkatar kirjoitti...

heh :D Kiva kun leikit Empun kanssa :)

Nonna kirjoitti...

Kiva postaus!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Nonna:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...