maanantai 28. tammikuuta 2013

Irvetan tornien luona / By the Irveta towers

Tänään lähdin vihreän linjan metrolla ja jäin pois isolla Diagonal-kadulla, siinä missä on kaksi isoa pilvenpiirtäjää vierekkäin. Olemme joskus mieheni kanssa nimenneet ne Irvetan torneiksi, koska ne ovat niin massiivisen näköiset. No, en minä pankkiin sisään mennyt, vaan sensijaan menin lähistön pariin ostoskeskukseen kiertelemään. Löysin hienon uuden kalenterin tälle vuodelle.

Minulla oli myös tapaaminen Helsinki -nimisessä kahvilassa Elämäntaidon valmentajan ( Life Coach ) kanssa. Kuulostaa varmaan hassulta, mutta hän on ihminen, joka auttaa löytämään ihmisen kaikki piilossa olevat voimavarat ja miten niitä voi hyödyntää elämässään. Tälläisia valmentajia alkaa olla Suomessakin jo jonkin verran. No jään miettimään jatkanko kurssia, kallista lystiä se kuitenkin on.
Eräässä ostoskeskuksessa oli vanhojen moottoripyörien näyttely. Ne olivat 1920 - luvun vanhoja tanskalaisten omistajien pyöriä, ihan komeita!

 Hassua miten rakennukset näyttävät joskus ihan toisenlaiselta kun kävelee pääkadulta rakennuksen taakse. Kivenheiton päässä Hilton -hotellista ja niistä isoista pankkitorneista näytti apteekin takapiha tältä:

 Kävin muuten lauantaina siellä thaiterapiahieronnassa, jonka uusi ystävämme Tami teki. Oli mielenkiintoinen kokemus. Hän laittoi suitsukkeen palamaan ja taustalla soi jokin rentouttava thaimusiikki. Sitten hän aloitti hieronnan jalkapohjista. Välillä tuntui aika kipeältäkin, kun hän painoi peukalolla lihaksia. Jälkeenpäin oli hyvin energinen ja virkeä olo ja tuntui siltä kuin olisi käynyt kuntosalilla. 

Virkistävää uutta viikkoa teille! Oletteko koskaan käyneet thaiterapiahieronnassa tai elämäntaidon valmentajalla?

Today I met a Life Coach for the first time. It was quite interesting. She made me an offer for the course, but I have to think about it -it`s pretty expencive. I went for a shopping too, but found only a new calendar for this year.


On Saturday I had thai -massage. My friend Tami made it, she is educated massager. It was very nice experience, only occacionally it hurt a bit. Afterwards I felt very energized and enthuastic. Have a nice new week! Have you ever tried Life coach or thai -massage?
13 kommenttia:

anneaulikki kirjoitti...

Eipä kummassakaan , intiialsisessa päähieronnassa kyllä ;) Life couch kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta ...

Johanna kirjoitti...

Kyllä tässä joku couchi olisi paikallaan. Personal trainer ehkä ensiksi, vähän pääsisi taas urheilun syrjään kiinni. Namaste taitaa olla niitä Suomen pioneereja tällä saralla. Sulla on ollut mielenkiintoinen päivä!

orvokki kirjoitti...

Heips. Sinullahan on kiva ja mielenkiintoinen blogi. Menin ja napsautin itseni heti lukijaksi.
Terkuin
orvokki

Tillariina kirjoitti...

Joskus noista takapihoista tulee tunne, että jompikumpi puoli on kulissia, mutta kumpi?

Mä "kestän" hyvin kampaajan kosketuksen ja olen mä käynyt pari kertaa kosmetologilla ihonpuhdistuksessa jne. Vaan muuten kammoan todella ajatusta, että joku siis hieroisi mua. Pelkkä ajatus, että joku koskisi mun jalkoihin, saa jo hepulin aikaiseksi! Mä kutian ihan hirveästi!! :) Enkä mä oikein osaa kuvitella itseäni elämäntaidon tai sporttijuttujenkaan valmennuksessa! Mä myönnän olevani outo! :)

Perhotar kirjoitti...

Oi, sinulla on ollut ihana päivä eilen. En ole koskaan käynyt thaiterapiahieronnassa, enkä elämäntaidon valmentajalla. Voimavarojani kehitän kyllä kaikilla muilla keinoin :) Mandaloita piirtelemällä, lukemalla henkisenkasvun kirjallisuutta ja liikkumalla luonnossa jne...

Matkatar kirjoitti...

Mandalat ja kirjat ovat hyviä ja ilmaisia, niitähän minäkin harrastan :) Nyt vain satuin saamaan ilmaisen tuokion sekä life coachilta että thaihierojalta, niin täytyihän ne käyttää ihan mielenkiinnosta! :D

Matkatar kirjoitti...

Hyvin sanottu noista kulisseista! Itsekin kutisen herkästi ja pari kertaa olikin pokassa pitelemistä ja sai oikein pinnistellä että "kestää". Kosmetologilla minä taas en oikein tykkää käydä, kasvoni ovat tosi herkät. Kulmakarvanikin nypin itse, pari päivässä vain -se on niin kivuliasta hommaa... :P

Matkatar kirjoitti...

Kiitos vain ja tervetuloa! :)

Matkatar kirjoitti...

Kyllä juu! Ai minäkin haluaisin personal trainerin -voi mistä saisi siihen rahaa grr...

Matkatar kirjoitti...

Päähierontakin on varmaan aika mielenkiintoista!

Vivi Vinna kirjoitti...

Tuo moottoripyöränäyttely vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Ollapa siellä! :) Thaiterapia kuulostaa myös ihanalta. :) Hienoa, että pääsit. :) Tässä postauksessa on mielenkiintoisia kuvia ja miten hassua, että tuo takapiha on päästetty tuon näköiseksi.. Ei sillä Zaragozassakin yks sellainen tosi mielenkiintoisen näköinen vanha rakennus, jossa on sellainen puutarha. Se on ihan päästetty kasvamaan villinä. Yöllä näyttää vähän pelottavalta, ihan joltain kummituskartanolta. :D

Ansku kirjoitti...

Thai-hieronta kuulostaa ihanalta! Tulisi kyllä tarpeeseen :)

kaari3 kirjoitti...

Torni tulee eloon kuvaa rullatessa! Wow! Olette meitä edellä, täällä narsissin varret vasta nousevat, mutta uutta vihreää ei ole vielä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...