maanantai 14. tammikuuta 2013

Jotain keltaista / Something Yellow

 Tämä hauska polkupyörä, jossa takapyörä on kauniin keltainen, on hyvin usein samassa paikassa. Näen sen matkalla Ciutadellapuistoon, Arc de Triumfille tai ruokakauppaan, jotka kaikki ovat samalla suunnalla. Photo a Day:n aiheena oli siis etsiä ympäristöstään jotain keltaista. 

Minäkin muuten tykkään kovasti keltaisesta, entä sinä?

Photo-a-Day: Something yellow. Fatmumslim


6 kommenttia:

My life kirjoitti...

Tykkään keltaisesta. Olen huomannut, että oppilaatkin tykkäävät, kun minulla on keltaista päällä.

Vivi Vinna kirjoitti...

Onpas ihanan pirtsakka väri! :) Hei, miulla olisi haaste siulle blogissani. :)Käyhän lukaisemassa. :) http://vivivinna.blogspot.fi/2013/01/ne-yksitoista.html

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Onpas viehkosti väritelty pyörä ;) Olen 287% varma, että olen liittynyt lukijoihisi jo ihan blogiaikani alkutaipaleella. Syksyllä oli tippunut pois monesta blogista, kirjoittelinkin siitä. Tämä taitaa kuulua niiden joukkoon, joten kirjauduin nyt uudelleen. Joillakin toisilla on tapahtunut samaa ;)

Matkatar kirjoitti...

Juu olen itsekin huomannut että välillä lähtee lukijoita -varmaan jotenkin vahingossakin. Ja omalta listalta lähtee myös -aina ne eivät vaan päivity tms. Mutta tervetuloa uudelleen! :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos haasteesta -vastailen aina kerkiessäni. Tuo luonnossysteemi on hyvä- pitempiä postauksia voi väsäillä rauhassa ja laittaa sitten menemään :)

Matkatar kirjoitti...

Keltainen piristää :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...