keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Jotain uutta / Something new

 Näillä tytöillä näytti olevan uudet hienot rullaluistimet, joilla he opettelivat luistelemaan Arc de Triumfilla. Ihme kyllä kumpikaan ei kaatunut. 

Espanjassa jouluaattona saadaan vain jokin pieni lahja, ja loput lahjat tulevat vasta loppiaisena. Ensin mennään katsomaan kolmen kuninkaan juhlakulkuetta. Paraati, jossa väkijoukoille heitetään karkkeja.
Vasta sitten kotona lapset saavat varsinaiset lahjat. Eli täällä on jouluhuluna ollut vielä ihan täysillä päällä!

Se tietäjien joulukulkue on meillekin ihan uusi juttu, joten ensi lauantaina kamera ja pussi kainalossa kulkuetta seuraamaan!


These girls seemed to have new roller skates, and they learned to skate on the Arc de Triumf. Fortunately neither of them crashed.

In Spain, Christmas Eve is given just a small gift, and the rest of the gifts come at Epiphany. First there will be parade of the three kings. In parade the crowds are thrown candies.
Afterwards children will receive their actual gifts. So, here is still christmas continuing!

This parade will be also a new thing for us, so next Saturday we`ll be going to see it with camera and bag (for candies!)

Fatmumslim-photo a day5 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

En ole pitkään aikaan onnistunut kommentoimaan blogiasi, toivattavasti nyt onnistuu uuden modeemin avulla. Piti sanomani, että tuo muutama postaus sitten ottamasi omakuva on minusta upea. Henkiökuvaus on vaikea laji, tuo on hyvin mielenkiintoinen ja elävä otos.

Yoshi kirjoitti...

The custom sounds very exciting to children. I like composition of this shot. You captured very well.
Thanks for commenting on my blog.
Happy New Year!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kiitos Cheri! Minustakin ihmisen kuvaaminen on vaikeaa. Ja ihme että sitä ilmettä minkä näkee peilissä ei millään saa napattua!?
Outoa että blogini kommentoinnissa on ollut vikaa...

Matkatar kirjoitti...

Thanks Yoshi!

Kiiris kirjoitti...

Hyvää joulun ja uuden vuoden aikaa sinne lämpöiseen!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...