tiistai 29. tammikuuta 2013

Kevät tulee! / Spring is coming!


Tänään oli tosi lämmin päivä ja kiertelimmekin pitkät matkat ensin puistossa ja myöhemmin vanhan Katedraalin ympäristössä. Ciutadellapuistossa on paljon puutarhureita töissä ja kevään tulon huomaa siitä, että vanhoja pensaita ja puita leikataan ja uusia kasveja istutetaan.

Today was really warm day again and we walked a long time. First in park and later near old cathedral. You can see the spring is coming -in ciutadellapark -there are so many gardeners.


Luonnonkukkia nurmikolla / Wild flowers on grass


Hyvä kun vesipisteitä löytyy ympäri kaupunkia! / It`s fine you can find water points all over the city!


Mansikka-aikakin alkoi, se on ihan varma kevään merkki täällä! Ne ovat ihan hyviä, mutta eivät niin herkullisia kuin Suomessa. Ikävä kyllä en ehtinyt kuvata kuin yhden...

Strawberry -time has began! They are pretty delicious -but not as good as in Finland! Unfortunately I got only one to photograph...

Löysin ihan normaalista turistimyymälästä kivan Barcelona -hupparin koleampien säiden  lenkkeilyä varten. / I found this sweet collage from tourist -shop.16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terrific!! Happy WW!
~Linda

My life kirjoitti...

Täällä ei viherrä. On jo toinen todella harmaa ja märkä päivä!

orvokki kirjoitti...

On se niiin väärin, että sinä puhut mansikka-ajasta, kun toiset täällä tarpoo hyisessä talvessa.. vitsivitsi. Kuvasi ja juttusi oli kivaa katsottavaa/luettavaa.

Kiiris kirjoitti...

Äh, ihan kateeksi käy.... täällä puskee pyrylunta taivaan täydeltä....

Elisabeth kirjoitti...

Käytiin miehen kanssa Ciutadella puistossa ekaa kertaa menneenä viikonloppuna. Tunnen itseni idiootiksi kun ei olla aikaisemmin käyty. Ihana paikka! Nyt ohjelmassa on suunnata sinne lasten ja koirien kanssa joku päivä, piknikille.

Gary kirjoitti...

Wow looks wonderful! Boom & Gary of the Vermilon River, Canada.

Vivi Vinna kirjoitti...

Olipas tämä tosi ihana hyvän tuulen postaus! :) Se on hyvä, kun on vesipisteitä ympäri kaupunkia. Miekin kun olin siellä, niin täytin oman pulloni noissa päivän mittaan. Kätevää! :) Hih, mansikat taisi jo mennä parempiin suihin. ;)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos, kyllä nuo ovat käteviä etenkin kesäkuumalla kun juotavaa tarvii koko ajan. Kaikki eivät niistä "uskalla" juoda, mutta suurimmassa osassa on ihan hyvää vettä. Kotonakin täällä käytämme raanavettä, mutta suodatamme sen, koska onhan siinä kalkkia aika paljon.

Matkatar kirjoitti...

Thanks Gary!

Matkatar kirjoitti...

Oho, juu ilman muuta kannattaa käydä useimminkin tuolla Ciutadellassa, se on uskomaton paikka! Käymme siellä lähes päivittäin ja aina siellä näkee ja kokee jotain uutta kivaa!

Matkatar kirjoitti...

Voi pyrylumi sentää. Kohta se on meilläkin edessä kun käymme Suomessa viikon päästä. Mutta on se kiva välillä sielläkin käydä!

Matkatar kirjoitti...

Thanks!

Matkatar kirjoitti...

Pöö, hissun kissun se kevät jossain vaiheessa tulee:)

Matkatar kirjoitti...

:)

Yaelian kirjoitti...

Meillä alkoi mansikka-aika jo joulukuussa,mutta olen vasta kerran ehtinyt ostaa mansikoita tällä kaudella.Kivoja kuvia:)

Lara-Elain kirjoitti...

Mäkin haluan kevään, mutta kestää vielä... :( Ainakin kuulin jo lintuja.
En saanut flunssa, mutta se oli liikkeillä töissä!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...