torstai 17. tammikuuta 2013

Valmis / Ready

 Päivän kuva-aihe on "valmis". Tilasimme viime viikolla uuden lattian meille. Päädyimme  pitkällisen pohdinnan ja kiertelyn jälkeen samansävyiseen kuin vanha kivilattiamme, uusi on vain puunnäköistä laminaattia. Se tuotiin alaovelle, josta minä nostin paketit yksi kerrallaan pikku kärriin ja sidoin tiukasti, ja mieheni veti ne narulla ylös ikkunan kautta viidenteen kerrokseen. Yhteensä 20 pakettia. Minulla alkoi jo tuntua ranteissa, ja oli miehenikin aika kalpea kiivetessäni takaisin ylös. Mutta olemme iloisia kun pino on valmiina odottamassa asentamista! (Mutta kuinka kauan siihen menee, että lattia on kokonaan valmis, sitä ei vielä osaa sanoa...)

Kuva Päivässä -haaste jäikin eilen väliin, olimme vaihtamassa mieheni kanssa lämminvesivaraajaa eräälle Barcelonan amerikkalaiselle. (siitä sitten myöhemmin hauska postaus luvassa...) Eilen oli aiheena "Kaksi asiaa", ja se löytyy myös tästä kuvasta: minun uudet hienot lammastossut, halvasta kiinalaisesta kaupasta ostetut ja niin ihanan pehmeät ja lämpimät jalassa kolealla kivilattialla!

Today in Photo -a day challenge has theme "ready". Our new floor isn`t ready yet, but it was quite a job to get the laminat boxes here upstairs. Now the boxes are ready to wait for montage.

Yesterday I did not have time to post "two things" to Photo-a-Day. You can find it from my picture too: my sweet new slippers, which are very warm and soft to use!


Fatmumslim- Photo-a-Day


6 kommenttia:

My life kirjoitti...

Kuulostaa melkoiselta operaatiolta.., siis tuo ylösnosto.

Maireanna kirjoitti...

Siellä pieni puurtaja ponnistelee ja tulosta tulee.. Hyvältä näyttää.
( ..ja nuo tossut on aivan ihanat )

Yaelian kirjoitti...

Niin aidon näköistä tuo laminaatti etten olisi tiennyt sitä siksi ellet olisi kirjoittanut...Ja aikamoinen urakka tuo lattianvaihto!
Hauskat tossut!

Matkatar kirjoitti...

Se on aika urakka, etenkin kun asutaan tässä samalla eikä asuntoa siis voi tyhjentää. Meillä on olkkarissa iso kulmasohvakin mikä täytyy pistää osiin ja siirtää muualle. Sitten lattiaa tasoitellaan sieltä mistä pitää -voi kun pöly lentää tasoitesäkistä! Vasta sitten kun on tasoitettu, laitetaan pohjapahvit ja laminaatit päälle...

Matkatar kirjoitti...

:)

Matkatar kirjoitti...

Kyllähän se täällä on -rappukäytävä on tosiaan niin kapea että siitä ei useimmiten mahdu -tai tässä tapauksessa boxit oli kevyempi vetää ikkunan kautta.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...