perjantai 11. tammikuuta 2013

Vesi / Water


 Barcelonassa käytetään paljon vettä katujen puhdistamiseen ainakin täällä vanhassa kaupunginosassa. Edellä menee roskat keräävä pieni sähköauto, ja perässä tulee auto, jossa on harjat tai painepesuri. Näin kadut pysyvät raikkaina ja puhtaina.

Kun aurinko paistaa alhaalta suoraan, näyttävät märät kadut aika mielenkiintoisilta, vai mitä?


In Barcelona is used a lot of water to clean the streets, at least here in the old quarter. First goes a small electric car, which  collects the garbage and then a car with brushes or high-pressure washer. Thus streets remain fresh and clean.

When the sun shines directly, wet streets look pretty interesting, don`t they?

6 kommenttia:

My life kirjoitti...

Siis, mä en kestä! Oon armoton Espanja-fani ja aina haaveillut Barcelonasta. Viime kesänä piti vihdoin päästä sinne. Oli varattu risteily Costa Concordialle, joka olisi lähtenyt Välimeren risteilylle Barcelonasta. No, se paatti otti ja upposi huonoin seurauksin. Muutimme risteilyä ja Barcelona vaihtui Roomaan ja Costa Serenaan. No, ei se Roomakaan huono ollut, mutta... ;O)

Kiiris kirjoitti...

Kun aamulla tallustaa pestyä katua pitkin leipäkauppaan, aurinko jo lämmittää, asfaltti tuoksuu..... siinä on aivan erikoinen tunnelma!

Cheri kirjoitti...

Märät kadut luovat monenlaisia mielikuvia, varsinkin noin hienosti kuvattuina.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Cheri! :)

Matkatar kirjoitti...

Kyllä, hyvin kuvailtu!

Matkatar kirjoitti...

Hei, tervetuloa lukijaksi! En ole katsonut ovatko saaneet uuden laivan tuolle reitille, nimittäin olen itsekin tehnyt muutama vuosi sitten sen risteilyn Costa Concordialla ja kivaa oli! Olisi kiva kokeilla toistakin reittiä :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...