perjantai 25. tammikuuta 2013

Vieläkin minulta kysytään.... / They`re still asking me...

Kuukki heitti minua tällä kerta mukavilla haastekysymyksillä, ja tässä ne tulevat:


1. Mikä bloggaamisessa on parasta?

-  Oman blogin pitämisessä on se kivaa, että pääsee esittelemään omia valokuviaan muille, minäkin olen uudelleen innostunut valokuvaamisesta vuosien tauon jälkeen. Blogin kautta voi kertoa myös sukulaisille ja tutuille mitä kuuluu. On myös tosi kiva tutustua virtuaalimaailmassa erilaisiin ihmisiin eri puolella maailmaa sekä eriaiheisiin blogeihin. Se on yllättävän avartavaa, kuten matkustelukin. 2. Sano joku arjen pieni ilo.

- Syöminen on aika suuri ilo elämässä. Hyvän aterian päälle jotan herkullista jälkiruokaa, mikäs sen nautinnollisempaa. Onhan niitä paljon muitakin: mukava kävelyretki raittiissa ilmassa tai vaikka illalla jokin kiva elokuva.
3. Missä mieluiten asuisit?

-  Nyt on aika hyvä tilanne. Tykkään kovasti Barcelonasta ja asuntomme täällä valmistuu hyvää vauhtia. Kesäksi on mukava mennä Suomeen ja alkaa sitten taas vastaavasti rakentamaan Keltaista tupaamme siellä.4. Oletko talvi-, kevät-, kesä- vai syksyihminen ja miten se ilmenee?

- Kevätihminen varmaan, koska nautin ajatuksesta, että kesä on vielä edessä. Valon lisääntyessä tulen energisemmäksi ja innostuneemmaksi kaikesta. Kesä on tietysti myös ihanaa aikaa kun on niin lämmin.  


5. Mikä on tylsintä tällä viikolla?

- Romujen raivaaminen ja kuljettaminen alas kadulle. Toisaalta se on kivaa että pääsee edes osasta eroon...Onneksi täällä Barcelonassa rojujen raivaaminen on tosi hyvin järjestetty. Aina kerran viikossa kunkin kadun asukkaat (ainakin täällä vanhassa kaupunginosassa, muista en tiedä...) voivat viedä vanhoja huonekalujaan ym. roinaa kadulle, josta ne yön aikana kerätään kaupungin toimesta. Tosin monet (mekin joskus) kiertelevät huvikseen etsimässä "aarteita" tai esim. metalliromua, josta saa rahaa. Hyvä kierrätystapa!


6. Mitä mukavaa odottelet?

- Lasteni ja heidän pikku chihujensa tapaamista ensi kuussa -on jo ikävä!

Titon kuva Nooran blogista

Luisin kuva Erikan blogista

7. Mitä maukasta ja helppoa ruokaa osaat tehdä? 

- Kalaruuat onnistuvat minulta aika hyvin, ehkä siksi että pidän niin paljon kalasta. Tänäänkin paistoin taimenia, jotka muistuttavat suomalaista kirjolohta. Lisukkeena oli pastaa pestokastikkeella -ai kun oli namia!

Vaan jos olen oikein rehellinen, en silti tykkää muista merenelävistä. Simpukat, mustekalat yms ovat minusta suorastaan iljettäviä...8. Minkä taidon haluaisit itsellesi?

- Haluaisin oppia tekemään nettisivuja ja oppia niiden tekemiseen tarvittavia uusia ohjelmia. Kuvia osaan jo editoida aika hyvin PhotoShopilla, mutta en osaa koodata enkä ole saanut graafisen alan koulutusta. Silti -nettisivujen tekeminen voisi olla aika kätevä taito. Toki haluaisin osata espanjaa -tosi hyvin ja nyt heti -kiitos!9. Mihin kysymykseen haluaisit vastauksen?

-  Hmm...mitkä ovat ensi lauantain 7 oikein lotossa... heh?10. Mistä unelmoit nyt?

- Unelmoin, että hyvin alkanut lenkkeilyinnostukseni jatkuisi... Täällä oli hyvä aloittaa, koska tiedän, että Suomen pakkasessa en innostu aloittamaan ulkoliikuntaa. 

11. Jos on pakko valita: Lähdetkö vai jäätkö?

- Apua! Jos pitäisi valita vaikka Suomi vai Espanja? Vaikea valita näin äitinä. Onneksi lapsilla on hyvät kumppanit ja elämä muutenkin mallillaan, joten he eivät "tarvitse" minua niin paljon enää. Siinä tapauksessa vaaka kallistuu Espanjan puolelle. Eihän matka Suomeen niin pitkä eikä kovin kalliskaan ole!


En nytkään haasta ketään erityisesti mukaan tähän, mutta keksin kysymykset jos Sinä vaikka innostuisit vastaamaan niihin! Ilmoitathan kommenttiboksissa jos näin käy, tulen mielelläni lukemaan vastaukset!

1. Oletko säästänyt pehmoleluja omasta lapsuudestasi?
2. Mikä on ollut elämäsi ensimmäinen työpaikka ja minkä ikäisenä?
3. Onko sinulla fobioita?
4. Pidätkö rannekelloa vai katsotko ajan kännykästä?
5. Oletko koskaan sairastunut lomamatkalla?
6. Mikä on lempiharratuksesi?
7. Jos saisit päättää, kuinka vanhaksi haluaisit elää?
8. Onko sinulla outoja tapoja?
9. Mikä on ollut turhin ostoksesi?
10. Oletko koskaan käynyt Ahvenanmaalla?
11. Jos voittaisit rahaa 10 000 euroa, miten sen käyttäisit?


Rentouttavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!

Please use the translator to translate, it`s too long! Have a nice weekend!


6 kommenttia:

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Kivoja vastauksia, kun kyselyjä tulee tarpeeksi, niin tiedetäänkin pian kaikki :) Ihania nämä sun Barcelona-kuvat. Niitä odotttelen aina vain lisää ja vaikka kuinka paljon; yksityiskohtia, rakennuksia ja kaikkea mikä silmiä hivelee :)

Yaelian kirjoitti...

Kiva oli näitä lukea.Bloggailu on kyllä tosi antpoisaa,kuten tuolla sanotkin.Ja oletteko nyt muuttaneet kokonaan jo Barcelonaan?
Olen ollut kerran vain Barcelonassa,ihana kaupunki.
Ja mä taas tykkään kaikista mereneläimistä;D

Matkatar kirjoitti...

Ei me kokonaan ainakaan näillä näkymin muutetakaan. Ostimme juuri Suomesta vanhan remontoitavan pienen mökin, jossa olisi tarkoitus välillä-etenkin kesäisin asustella. Ja varmaankin töitä tehdä välillä!

Matkatar kirjoitti...

Kyllä minustakin tuntuu, että lähes kaikki on jo kerrottu ;) -kiitos

Kuukki kirjoitti...

Kiitos kivoista vastauksista!

Valitan... ei ole lottonumeroista tietoa täälläkään;-D

Kaisa kirjoitti...

Hei Matkatar, innostuin kysymyksistäsi ja vastaukset ovat nähtävissä uudessa blogissani karjalantytto.blogspot.fi. Blogisi on mielenkiintoinen koska espanjan kieli on meillä täällä mieheni kanssa puheenaiheena koko ajan. Kiitos taas! - tervehdyksin, Kaisa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...