sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Chihujen synttärit / Chihu birthday

Tyttärieni pienet chihu- koirat Tito ja Luis alkavat olla täysi-ikäisiä. Tito täyttikin jo viikko sitten vuoden ja Luis täyttää muutaman viikon päästä. Sen kunniaksi tein niille täytekakun ja meille juustokakun.

Tein pohjan koiranruuasta, tonnikalasta ja lohipateesta. Päälle laitoin kermavaahtoa, jossa pieni ripaus sokeria. Kyllä maistuikin koirille, ne hotkaisivat sen silmänräpäyksessä!  Meille ja nuorisolle oli erilaista syötävää. Pitkästä aikaa saimme vieraiksemme kaikki 4 lasta yhtäaikaa, ja kahden kumppanitkin olivat mukana.


Aika kului nopeasti, ainakin kun tietää, että seuraavan kerran näemme varmaan vasta toukokuussa, koska Barcelona kutsuu meitä levottomia taas kohta takaisin... :)

Kävimme eilen ja tänään vielä vierailulla parilla kaverilla. Meillä oli myös asuntonäyttö, jonka jälkeen lähdimme elokuviin. Katsoimme "21 tapaa pilata avioliitto" -oli tosi hauska ja rento elokuva, suosittelen!

We had a relaxing weekend. Yersterday our four children came here and we had lunch and desert. Noora and Erika had their little chihuahuas too. They have birthday these days so I made a dog-cake for them. They liked it a lot!

4 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Teillä olikin kiva koko perheen sunnuntai.
Ne onkin kivoja hetkiä, kun kaikki saa koolle yhtä aikaa.
Ihanat koirulit tytöilläsi, meiän Tico lähettääkin niille onnittelut!

Tillariina kirjoitti...

Mun töissä mua pidetään ihan pöljänä kun pidetään kissoillekkin synttäreitä! :) Nyt alkoi tehdä mieli hyytelökakkua!

Hyvää alkavaa viikkoa!

Wanha kirjoitti...

Kiva, että saitte viettää aikaa porukalla. Voin uskoa, että koirien kakut hupenivat silmissä :D Kiitos leffaideasta, täytyy laittaa korvan taakse.

Jael kirjoitti...

Onnea suloisille pikku chihuille ja teilläpä oli kiva perhetapaaminen:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...