sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Koiruuksia

Suomen lomani alkoi aika huonosti, nimittäin taisin saada noro-viruksen heti jostain. Olin sängyn pohjalla (milloin en wc:ssä...) koko perjantai-illan ja lauantaikin meni parannellessa massua ja kerätessä voimia. Onneksi viime yönä nukuin kuin tukki ja heräsin aamulla taas täynnä energiaa! (eikä tautikaan onneksi näytä muihin tarttuneen)


No, innoissamme päätimme mieheni kanssa lähteä nuorisoa tapaamaan. Ensin menimme Nooralle ja Sampsalle, jossa Tito- koira oli meitä vastassa. Se oli ihan innoissaan haistaessaan meidät eikä sen ilosta meinannut tulla loppua. Tito oli kasvanut vähän viime näkemästä, ja sillä olikin eilen 1-vuotis synttärit!

Tito herkkupallon kanssa

Noora ja Tito
Seuraavaksi menimme Erikan ja Luisin luokse. Erikan poikaystävä oli jollain kurssilla. Luiskin oli kasvanut ja touhotti koko ajan meidän ympärillämme. Se on kova poika hyppimään ja haisteli innosta täristen minun villapaitaa, koska Tito oli ollut sylissäni vain vähän aikaa sitten.

Erika ja Luis (kuva Erikalta, unohdin ottaa itse )
Koska myös Luisilla tulee kohta 1v syntymäpäivä, päätimme viettää chihujen syntymäpäiviä ensi viikonloppuna. Päätin tehdä niille oman kakunkin!

Tänään taitaa olla laskiaissunnuntai. Erika tarjosi meille leipomiaan pullia, ja hyviltä maistuivatkin. Mäkeen ei tullut mentyä, mutta yllätimpä mieheni heittämällä häntä ulkona lumipallolla! Onneksi on mukava suojasää eikä mitään -30 asteen pakkasia!

My holiday in Finland started bad, because I got sick for a couple of days. Today I was clearly better so we wanted to see our children. Their little chihuahuas were grown. Noora`s dog Tito had birthday yesterday -now he`s 1 year old! Erika`s chihu Luis will have his birthday in one month. 


10 kommenttia:

My life kirjoitti...

Somat hauvelit! Hyvää laskiaista!

anja kirjoitti...

Ihania pikkuisia koiruleita! Harmi, että sinä sairastuit vatsatautiin täällä, monethan sairastuvat lennellessään etelämpään. Liukasta laskiaista!

Yaelian kirjoitti...

ONneksi meni nopeasti ohi,ovat niin voimia viepiä tuollaiset virukset.Ihanat nuo tyttöjesi chihut:)

Harakka kirjoitti...

Oi, kun siellä on ihania chihuja, Tito on ihan meiän Ticon näköinen.
Mun chihu on vasta puolivuotias ja on paljon laihempikin, kuin Tito.
Mutta varmaan vielä ehtii lihomaankin, kun kasvu kokonaan lakkaa.
Toivottavsti paranet pian!

Nella kirjoitti...

Ihania pikkuruisia <3

Matkatar kirjoitti...

Niin ovat tosi suloisia :)

Matkatar kirjoitti...

Vau sinullakin on oma! Minäkin varmaan haluaisin mutta ei nyt sovi elämäntilanteeseen :(

Matkatar kirjoitti...

Näin on, inho tauti grr! Kyllä chihut ovat niin ihania, oioi.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos!

Matkatar kirjoitti...

Joo ei tiedä mistä vatsatauti tuli, kenties jo espanjassa lähtöaamuna syömistäni pakastemarjoista? No onneksi meni jo ohi ja ylimääräinen turvotuskin hävisi samalla -ei siis ollu pelkästään kurja juttu, heh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...