maanantai 11. maaliskuuta 2013

Dziin 11+11 kysymykset

Kyllä minua nyt muistetaan, sain jälleen 11 kysymyksen haasteen, tosin tästä on jo useampi viikko! Tällä kertaa sain sen Dziiltä Isla Margaritalta Venezuelasta, kiitos paljon! Käykääpä tutustumassa Dziin rentoon elämään paratiisisaarella.


Haasteen ohjeet ovat seuraavanlaiset:

-Kerro 11 asiaa itsestäsi.
-Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
-Keksi 11 uutta kysymystä.
-Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
-Kerro bloggaajille että olet haastanut heidät.Hmm..miten keksisin 11 uutta asiaa itsestäni, joita en ole vielä kertonut? Jos keskityn vaikka elämääni 20-30 ikävuoden välillä. (josta on jo kaaauaaan)

1. Lopetin Kauppaopiston opinnot kesken Hämeenlinnassa ja muutin Helsinkiin töihin.
2. Menin vuoden päästä naimisiin ensimmäisen mieheni kanssa. Olin silloin 20 ja puoli vuotias.
3. Minulla oli useita keskenmenoja.
4. Olin töissä isossa valokuvalaboratoriossa monta vuotta.
5. Noora syntyi täyttäessäni 24 vuotta ja olin kovasti onnellinen vauvasta.
6. Vietin rentoa kotiäitielämää ja tapailin muita äitejä.
7. Kun toinen tyttäreni Erika syntyi, muutimme Helsingistä Mäntsälään rivitaloon.
8. Kun tytöt olivat 3 ja 1 -vuotiaita ja minä 27, muutimme koko perhe innolla Saksaan Ratingeniin.
9. Menin siellä aika pian autokouluun. Olin tyytyväinen itseeni, kun sain täydet pisteet kirjallisesta ja pääsin inssinkin heti läpi!
10. Noora aloitti Kindergartenissa ja minä tutustuin muihin ulkosuomalaisiin äiteihin ja saksalaiseen kulttuuriin. 
11. Täyttäessäni 30 saimme Suomesta vieraita, jotka muuttivat meidän kaikkien elämän...Seuraavaksi vastailen Dziin tekemiin kysymyksiin:

1. Toinen nimesi?
Ursula. Inhosin sitä lapsena, mutta myöhemmin olen tottunut siihen. Onhan se aika erikoinen, vaikka sitä tapaakin yleensä vain elokuvissa ja silloinkin pahisten rooleista... :)

2. Seuraatko blogeja?
Kyllä seuraan, itse asiassa sain juuri Googlelta ilmoituksen, että enimmäismääräni on täyttynyt! Arvatkaapas paljonko se on? Kolmesataa! Oli pakko poistaa joitain ulkomaisia blogeja listalta, joita ei niin tarkkaan tule seurattua. En toki ehdi kaikkia muitakaan jatkuvasti seurata, mutta pääpiirteissään ainakin ajoittain käyn suurimpaa osaa läpi. Se on hauskaa ajanvietettä :)

3. Jos, niin mitä?
No parhaimmat löytyvät tuosta oikealta "Kivoja blogeja" -otsikon alta. Yritän päivitellä listaa aina kun muistan, koska jotkut lakkaavat päivittämästä blogejaan tai löydän uutta hauskaa luettavaa.

4. Lempivaatekappaleesi?
- Löysin hiljattain kirpparilta ihanan Desigualin hameen, se on juuri minun tyyliäni! Sitten olen hiljattain löytänyt liivimekot, ne ovat käteviä housujen tai lyhyen hameen kanssa.

5. Suurin unelmasi?
- Olla jossakin TOSI hyvä. Toisaalta, jos olisin ihan huippu jossakin, olisiko elämäni näin leppoisaa vai kulkisinko haasteesta toiseen ja olisin koko ajan stressaantunut? 

6. Lempidrinkkisi?
- En tunne mitään hienoja drinkkejä, koska en käy paljoa baareissa. Jos tulee mentyä baariin, niin otan mieluiten oluen. Joskus lomamatkalla innostun ottamaan jonkin kauniin "sateenvarjodrinksun", mutta ne ovat liian vaarallisen herkullisia, parempi kun en totuttele niihin, hihii!

7. Matkavinkkisi? (Suomessa)
- Tammisaari on hyvin kaunis paikka, jota voisi suositella ulkomaalaisillekin.

8. Matkavinkkisi? (Ulkomailla)
- Oi niitä on monta! Jos valkkaan yhden niin sanotaan Kalifornia Yhdysvalloista. Olen kaksi kertaa siellä käynyt ja suunnittelemme mieheni kanssa jo seuraavaa kertaa. No toiseksi voisin kuitenkin mainita Madeiran. Siellä on tullut käytyä kaksi kertaa ja mieli tekisi vielä mennä!

9. Lempimusiikkivideosi?
- Mikään yksi ei ole lemppari, mutta nyt tulee mieleen kaksi hyvää videota: Michael Jacksonin "They don`t care about us" ja Kylie Minoquen ja Nick Caven "Where the wild roses grow" Molemmat mahtavia videoita ja hyviä biisejäkin! Ai niin, ja onhan se Lauri Tähkän "Poltekin" ihan ok...


10. Popparit vai sipsit?
-Popparit jos näistä valitaan! Sipsit eivät onneksi kuulu "paheisiini", niistä jää ikäväntuntuinen rasvakerros kitalakeen, en tykkää erityisemmin. Nachotkin kelpaavat, etenkin ne tulisen makuiset.

11. Lapsuuden haaveammattisi?
- En paljoa ajatellut mitä aikuisena haluaisin tehdä, mutta jossain vaiheessa ajattelin taiteilijaa tai kirjailijaa. Ainakin halusin seikkailla. Se halu varmaan juonsi lukemistani intiaani-, jännitys- ja Tarzankirjoista.


En taida nyt haastaa ketään erityisemmin mukaan, koska tämä on tainnut kiertää blogeissa jo useampaankin kertaan. Vaan jos innostut, nappaa Dziin kysymykset!

Sain muuten Kaunis blogi -tunnustuksenkin -jaa siitäkin on jo aikaa! Se tuli Kaari3:lta, kiitokset! Tässäkin kerrotaan kahdeksan paljastavaa asiaa itsestään, mutta uskon, että nuo äskeiset tarinat taitavat riittää tältä kertaa. Teille tulee muuten yliannostus meikäläistä, ja sitä en halua heh! Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Kivasti vastailit kysymyksiin ja kerroit itasestäsi totuiuksia.
Mullakin on yksi vielä odottamassa.
Suomen vieraat muuttivat koko perheen elämän...?
Keskenmenoja sullakin on ollut, se on surullista, tiedän sen.
Kiitos Ursula näistä kaikista vastauksistasi, kun kerroit meille.Hi!

Nonna kirjoitti...

Ursulahan on kaunis nimi, se tuo mieleeni nuorena lukemani sairaanhoitaja Ursulasta kertovan kirjasarjan :) Kiva oli lueskella sun vastauksia!

Jael kirjoitti...

Oli taas mielenkiintoista lukea vastauksiasi ja oppi paljon sinusta.PItääkin mennä katsomaan Dzin blogia;Venezuelassa asuessa kävimme Isla Margaritalla parikin kertaa.
Ursula on tosi kaunis nimi!

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Tuo vierailu, joka muutti elämän.. Tuohan jäi juuri jännään kohtaan tuo juttu, ihan kuin tv-sarjoissa. Mutta, hei, nekin jatkuvat..

Ursula on hieno nimi!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos! Minä en ole päässyt Venezuelassa vielä käymään, olisi varmaan mielenkiintoista :)

Matkatar kirjoitti...

Ai niin, olen nähnytkin niitä kirjoja joskus! Isä sanoi aikoinaan, että valitsi sen nimen joltain missiltä :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos :) Ehkä tarina jatkuukin joskus -täytyy jättää yllätyksiäkin... :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos! Kyllä elämä on jatkunut 30:n jälkeen ja kuten edellä jo kerroin, saatan joskus paljastaa miten tarina jatkuu... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...