keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Lenkillä / Running

Olen tässä jo tammikuusta alkaen "totutellut lenkkeileilyelämään". Onhan se vielä sellaista aloittelijan menoa: juoksen, kävelen, juoksen...mutta kuitenkin. Olen oikein ylpeä itsestäni, hihii. 

Suomen reissulla tuli muutaman viikon tauko, mutta nyt ollaan taas innolla mukana. Mine Turkista on haastellut myös bloggaajia lenkkeilemään kameran kanssa (lisää intoa + hyviä postausaiheita), joten lähden mukaan siihenkin haasteeseen. Jos en joka lenkille kameraa ota, niin ainakin silloin, kun päätän suunnistaa uudelle reitille.

Useimmiten olen innostunut juoksemaan läheisessä Ciutadella -puistossa. Isossa puistossa on kivempi juosta kuin kaduilla ja siellä on muitakin lenkkeilijöitä. Tänään on sadellut vähän väliä, mutta sain reippailupuuskan heti, kun sade taukosi ja vaihdoin lenkkivaatteet päälle.


Kadut olivat tosi märkiä ja vähän liukkaitakin. Ihmisiä ei paljoa ollut liikkeellä: barcelonalaisethan inhoavat sadetta ja avaavat varjon heti, kun muutama pisara tulee taivaalta.

Joku oli unohtanut pyykit narulle

Lehtikauppias saa varmaan usein neuvoa tietä

Triumfilla on ollut jo pari päivää omituinen pinkki kupla...
 Puistoon päästyäni huomasin, että sekään ei ollut säästynyt vedeltä, melkeimpä päinvastoin. Tänne sitä tuntuu aina kertyvän. Isoja lätäköitä oli kaikkialla ja niitä sai väistellä usein nurmikon puolelle.


Juoksin raput ylös, sieltä on kiva näköala ja muutenkin kaunista.
 Puiston soutulampea on puhdistettu nyt muutaman päivän. Pikku veneet näyttivät hassulta ollessaan pohjalla. Linnutkin kiertelivät kuin ihmetellen minne vesi on hävinnyt. Ensin lammen vesi otettiin pois, ja viime lenkillä näin pohjaa puhdistettavan painepesurilla. 

Muutenkin olen huomioinut, että viime- ja tänä vuonna tähän puistoon on panostettu yhä enemmän. Lampia ja suihkulähteitä puhdistetaan, pensaita ja puita karsitaan ja istutetaan uusia. Tosi kiva juttu!

Tämän patsaan ajattelin käydä piirtämässä joku kaunis pilvinen päivä.


Luulin astuneeni koiranläjään nurmikolla, mutta lähemmin tarkasteltuani se näyttikin joltain kävyntapaiselta. Outo ja iso!

Ihanaa, lenkin loppupuolella alkoi aurinko paistaa! Miten erilaiselta kaikki taas näyttikään.


These photos show my normal running route. I like to go to Ciutadella Park, which is quite near and there are other runners too. Today was a rainy day, but I went out as soon it stopped raining. It was nice! Even the sun began to shine!

18 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Ihania, sateen jälkeisiä kuvia :)

Harakka kirjoitti...

Siellä olikin tullut aika reippaasti vettä.
Mutta siellä on kyllä niin tosi kaunista varsinkin tuolla puistoalueella.
Hyviä lenkkeilyilmoja sulle!

Mine kirjoitti...

Olipa hienot lenkkimaastot! Ja sateen jälkeen ilma raikas! Hyvä sinä!

Pepi kirjoitti...

Kiva katsella näitä ahkerien lenkkeilijöiden kauniita maisemia :)

arleena kirjoitti...

Sade raikastaa. On todella kaunista kevättä siellä jo. Barcelona on tietysti aina kaunis.

TelluT kirjoitti...

Kivoja kuvia ... Teillä ollut toisenlaista sadetta kuin täällä Vesijärven rannalla :) Juuri tultiin kotiin tuulesta ja tuiskusta Konstan kanssa. Meinasi koira jättää iltalenkin kesken, kun tuisku meinasi viedä mennessään ...

orvokki kirjoitti...

Ihania kuvia. Tuolla kyllä kelpaakin lenkkeillä kameran kanssa, tulee muitakin kuvia kuin lumikinos edestä ja takaa ja siinä välissä joku eläin..
Mutta etpä taida paljon ehtiä juosta, kun on jo pysähdyttävä jonkun ihanan kuvauspaikan kohdalle... Parasta siis kävellä, muuten menet vauhdissa ohi.

Tillariina kirjoitti...

Oletan, että kamerana oli pokkari! Oletko tyytyväinen ostokseesi? Minun kamera on varsin vähän päässyt kuvaamaan. Viimeksi taisin kuvata työpaikan pihassa lintuja! Hienot on sporttimaastot! Ole varovainen liukkaalla!

Annika / travellover maailmalla kirjoitti...

Kivoja kuvia. Pidin erityisesti niistä, joissa on vähän rosoa, ei vain paraatipaikkoja kaupungista.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos! Tykkäänkin yleensä käydä kaikenlaisilla takapihoilla kuvailemassa :)

Matkatar kirjoitti...

Joo lenkillä kannan pokkaria (jos kannan mitään). Ihan ok ollut, ei valittamista! (laitoin blogiisi lisää juttua,,,)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos, tykkään kyllä aina suunnistaa tuohon puistoon lenkille. Kävelen vieläkin sen verran, että ehdin kyllä kuvaillakin. Tavoite on nyt ens kuun loppuun yhtäjaksoista juoksua puoli tuntia. Olen kehittynyt kyllä ihan kivasti että ei taida mennä kauaa kun jaksan juosta sen :D

Matkatar kirjoitti...

Ooo, hurjaa. Vesijärven rannat tuttuja meikäläisellekin. Minustakin tulee taas lahtelainen joko tänä- tai ensi vuonna :)

Matkatar kirjoitti...

Näin on!

Matkatar kirjoitti...

Hih, yritän vielä uskotella itselleni olevani ahkera lenkkeilijä. Todellisuudessa tulevaisuudesta ei tiedä miten kauan intoni kestää. Tosi hyvällä alulla kuitenkin!

Matkatar kirjoitti...

Kyllä :D

Matkatar kirjoitti...

Kiitti!

Matkatar kirjoitti...

Keväällä täällä tuppaa satamaan koko vuoden edestä. Kiitos!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...