lauantai 27. huhtikuuta 2013

Maasta toiseen / Changing countries

Ikäänkuin Barcelona olisi halunnut "sylkäistä" meidät pois...nimittäin sää muuttui yllättäen viimeisenä päivänämme koleaksi ja sateiseksi. Olimme suunnitelleet menevämme ulos syömäänkin, mutta kaikki lempipaikkamme (tai ne, joissa olemme usein ajatelleet käyvämme sopivan ajankohdan tullen) olivat jostain kumman syystä kiinni.

No, jatkoimme siis haikein mielin pakkaamista ja siivosimme paikat kuntoon. Jonkin verran jäi vielä remontoitavaa (mm. seiniä ja lattialistoja), mutta asuntomme alkaa olla ihan kivalla mallilla, -lattiatkin saimme valmiiksi talven aikana. Yhtenäisempää sisustusta vielä, joka kertyy hissukseen (ja tauluja seinille!) -niin Espanjan kodista tulee tosi viihtyisä!Löysimme yöpöydiksi jokin aika sitten tuollaiset itämaistyyliset pikku puulaatikot. Niihin saa kätevästi vaikka käsivoidetta ja kännykkälaturin piiloon.Olen unohtanut aiemmin laittaa postausta tuosta kylpyhuoneen lasiovesta, jonka sain maaliskuussa valmiiksi maalattua; myös Klimtin tyyliin niinkuin makkarin ovenkin. Nyt ei näy enää läpi!

Lento Suomeen meni ihan hyvin, ainakin minulla. Miehellä kouristeli maha edellisenä yönä ja hän oli koko lentopäivänkin vielä ihan heikossa kunnossa (Suomiallergiaa heh?) Mutta voi miten kylmältä täällä on ilma tuntunutkaan! Yllätys oli, että luntakin löytyy vielä -eikä ainakaan meidän kotipihalla mitään vielä kasva.

Tapasin tyttöjä heti tänään, nimittäin kävimme yhdessä koiranäyttelyssä Lahdessa. Olipas suloisia pikkukoiria, ja lempeitä suuria koiria! Koiranäyttely on ihan oma maailmansa -josta minä en oikeastaan ymmärrä mitään. Kunhan ihailen koiria ja toivon, että siellä voisi niitä mielin määrin rapsutella!Erika kuopukseni Luisin kanssa / My youngest daughter Erika and Luis

 Menimme iltapäivällä "omalle projektityömaallemme", jota kutsun nimellä Keltainen tupa. Se olisi tarkoitus saada tämän kesän aikana asuttavaan kuntoon. Työtä riittää paljon, mutta siitä sitten taas toisella kertaa.

Olin iloinen, kun löysin meidän uuden tulevan tupamme pihamaalta kukkia ja paljon uusia alkuja, joista en kakista edes tiedä mitä ne ovat. Jännittävää!
Muuten: Lämmin kiitos kaikille, jotka äänestitte blogiani Travel Blog Awards -kilpailuun! Ikävä kyllä en päässyt jatkoon, mutta olen silti tosi iloinen siitä, että olin ehdollakin. Käykää äänestämässä täällä suosikkejanne ehdokkaiden joukosta:


Back in Finland now. Last day in Barcelona was very cold and rainy, still we felt a bit wistful. Today I was in Dog show with my daughters. There were sweet dogs. 

Later I went to our "new house" -that must be renovated completely. There I saw some flowers!

14 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Tervetuloa kotimaahan!

Sirpa kirjoitti...

Tervetuloa Suomen kamaralle!
Oikein kivalle näyttää Barcelonan kotinne. Nyt sitten täällä toinen projekti käyntiin.

Cheri kirjoitti...

Tervetuloa Pohjolaan.
Olen aivan mykistynyt, tuo kylpyhuoneen ovi on todella upea. Muutenkin kotinne vaikutta viehättävältä. Suomiprojekti onkin ihan erilainen kohde :) tsemppiä sinne!

ritva kirjoitti...

Terve tuloa suomen maahan:)

Jael kirjoitti...

Kivalta näyttää tuo Barcelonan kotinne.Ja suloisia hauveleita:)

Mine kirjoitti...

Hienot maalaukset. Takuulla yksilölliset ovet teillä:). Innolla odotetaan, että kuinka se keltaiset talon remontti lähtee etenemään. nimim. omaa keltaista tupaa haaveileva Mine

Harakka kirjoitti...

Aivan upean kuvan olet maalannut kylpyhuoneenne oveen!
Olet niin tosi taitava!
Ja varmasti on ihana teidän keltainen tupanne, missä voitte viettää aikaa täällä kesällä.

Satu kirjoitti...

Olipa ihana tervetuloa Suomeen -postaus. <3

Minusta tuo teidän Espanjan-kodin sisustus näyttää jo ihan valmiilta, mitäs tuonne enää tarvitsee. :-D

Kiiris kirjoitti...

Espanjan kotinne näyttää tosi hyvältä. Ja nuo sinun maalauksesi ovat UPEITA UPEITA!!!!!

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Tosi kaunista näyttää olevan Espanjan kodissanne :) Nuo ovimaalaukset ovat aivan mahtavat, olet kyllä taitava :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos teille ihanista kommenteista kotiamme ja ovimaalauksiani koskien!

Kuvasin tuohon todella asunnon parhaat puolet...eli sieltä todella löytyy vielä pari "kauhukorneria", jotka ovat täynnä remonttirojua ja seinät ovat jopa ihan alkutekijöissään...mutta kaikki ajallaan!

Muuten sisustukseen kaipaan lisää väriä: tyynyjä, tauluja ym. Ja suunnittelin tuon kelloseinän vielä tekeväni mosaiikista!

Maireanna kirjoitti...

Tuo eka kuva tuntui niin surulliselle,
tuota olisi kiva maalata, mutta paljon pelkistetymmin tietysti..
Kiva koti.. ja tuo maalaus ovessa oli tosi hieno!
Olet siis tulossa Suomeen..tervetuloa!

-K- kirjoitti...

Aika luksusta, että saatte asua sekä täällä että Suomessa. Barcelonan koti näyttää kivalta ja ovesta tuli hieno!

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Maalasit upean oven! Tervetuloa tänne viileään Pohjolaan! Hauskaa vappua!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...