perjantai 5. huhtikuuta 2013

Sadepäivän puuhasteluja / Rainy day

Tänään on satanut lähes koko päivän. Hyvä syy siis lähteä kuluttamaan rahaa aikaa ostoskeskukseen. Päätin lähteä Maremagnumille, sillä se on sopivan kävelymatkan päässä rannassa.

Kauniissa karusellissa oli hevonen, jolta puuttui häntä! / Tail missing!

Ihmeen paljon oli muitakin ihmisiä liikkeellä (vaikka nämä kuvat näyttävätkin autioilta). Nuorisoryhmiä pyöri myös ostarilla paljon ja läheisen Aquariumin liepeillä. Taitaa olla täälläkin koulujen kevätretkiaika?Maremagnum shopping center

Ostoskeskuksen ylimmässä kerroksessa en ollutkaan ennen huomannut käydä. Keskellä oli hauska penkit, ympärillä ravintoloita.
Oli pakko ostaa sateenvarjo lähtiessäni kotiin, sen verran tuli vettä. Turistit jonottivat Picassomuseoon, mikä oli hyvä idea kolealle sadepäivälle. Ei tainnut pitkässä jonossa tylsistyä, sen verran hauskan kuuloista musiikkia oikealla puolella olevat muusikot soittivat:

The queue for Paplo Picasso museum
 Poikkesin kotimatkalla vielä Santa Caterinan markkinahallissa -ja mitä löysinkään: palkoherneitä! Olin tosi iloinen, luulin että näitä saa tälläisenä vain kotisuomesta. Ovat muuten tosi herkullisia!

I was happy to find peas!

Ostin hallista myös pari donitsin näköistä keksiä. Näyttivät herkulliselta, mutta olivatkin kovia ja mausteena niissä oli anista...jotenkin se ei tuntunut sopivan leivonnaiseen!

Beautiful shirt, that I found today
Yläkuvassa löytöni eräästä ihanasta putiikista: ohut kesäpaita / tunika. Juuri minun väreissäni! 


 Mies innostui illalla sahailemaan keittiön kaappeja. Meidän uunihan oli ennen tuossa yläpuolisella tasolla, koska se ei mahtunutkaan sille varatulle tasolle. Nyt vielä viimeiselyt päälle, niin tästä tulee siisti. Kiva saada lisää tilaa tasolle, vaikka uunin käyttö on alhaalta hieman hankalampaa. Vaan eipä sitä täällä niin paljoa tule käytettyäkään.

Huomasitteko muuten jälleen uudistuksen bannerissani? Olisi kiva kuulla siitä palautetta...itse mietin vielä, oliko edellinen sittenkin "raikkaampi". Myös blogin nimi lyheni "Minä nauran auringolle" muotoon "Nauran auringolle" ...mielipiteitä?

Iloista edessä olevaa viikonloppua!

It was raining today in Barcelona. I went to a shopping center and noticed, that there were some other people too! In the evening my husband started to renovate the kitchen -he put the oven to it`s place. By the way, what do you say about my new banner?

Have happy weekend!

10 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Kivan näköisiä paikkoja siellä teilläpäin onkin.
Ja kauniin tunikan olit ostanut ja juuri munkin väriset, tykkään!
Ja banneristasi vielä, nyt on mun mielestäni parempi...raikkaampikin.
Ja muuten...nyt on nopeempi tulla tänne, aukeaa nopeemmin blogisi.
Jostain syystä en meinannut ennen päästä blogiisi, kuin monen yrityksen kerran jälkeen pääsin lopulta.
Ehkä se johtui bannerikuvastasi, koska yksi ystäväni sanoi mulle samaa, kun mulla oli kerran erilainen banneri myös, niin hän sanoi, että vaihda se, sillä hän ei meinaa päästä blogiisi lainkaan..vaihdoin ja senjälkeen hänkin pääsi hyvin blogiini.
Siinä on joku koko juttu varmaan..ehkä?
Mutta hyvää viikonloppua sulle!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Harakka, kiva kuulla! Varmaankin en muistanut keventää sitä edellistä banneria, kyllähän se vaikuttaa. Tiedän itsekin miten ärsyttävää on avata blogia mikä ei aukene nopeasti. (minulla on aika vähän tehoja läppärissä)

Nonna kirjoitti...

Täällähän on ulkonäkö muuttunut ihan uusiksi, tosi kiva!! Ja upea tunika! Ja kivoja kuvia, sateinenkin Barcelona on kaunis!

Mine kirjoitti...

Kiva on banneri ja koko postaus. Sadepäivissä on oma tunnelmansa. Minulla on menossa älä osta mitään kuu, joten välttelen ostoskeskuksia ja haen pikkukaupoisa vain sen mikä on ihan pakollista.

ritva kirjoitti...

Ihania kuvia sieltä :)

Petra kirjoitti...

Minusta uusi bannerikuva on ihana, tykkaan tosi kovin! Sadepaivan puuhasteluksi ostari on ihan hyva valinta, olen kylla lopen kyllastynyt niihin enka ole kaynyt sitten helmikuun yhdessakaan.

anneaulikki kirjoitti...

Hieno banneri, hyvä uudistus. Nimi on hyvä nyt , joskin oli ennenkin :)
Hassun näköistä noin autiot paikat, kun olen tottunut näkemään noissa paikoissa aina paljon väkeä. Ihana aina nähdä näitä kuviasi eri puolilta Barcelonaa !

Riina kirjoitti...

Tykkään tästä bannerista, hyvä on! :)

Kiiris kirjoitti...

Minusta banneri on näköisesi, ja todellakin uusi teksti nauran auringolle, on parempi!
Ihania päiviä, sateesta huolimatta!

Matonkude kirjoitti...

Ihan uudistus blogissasi!
Banneri on todella kiva :)
Itsekin olen pientä muutosta ajatellut vaan en vieläkään ole sitä vain toteuttaa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...