tiistai 9. huhtikuuta 2013

Smoothieparatiisi / Smoothie paradise

Nyt liikkuu blogeissa tälläisiä ihania "julisteita", joissa on smoothien teko-ohjeita moneen lähtöön. Laitan minäkin nämä jakoon niille, jotka eivät ole vielä nähneet. Ennen treeniä, jälkeen treenin, laihdutukseen, aamupalaksi ja vaikka mitä, katsokaa vaikka:

Itse nappasin nämä Sansunblogista. Minä innostun useimmiten hyvän jumpan tai lenkin jälkeen tekemään smoothien. Täällä se sisältää useimmiten luonnonjogurttia, maitoa, hunajaa, manteleita ja mansikoita tai banaani. Suomessa minulla on hyvät varastot erilaisia siemeniä ja "superfoodjauheita", joita lisäilen joukkoon.

Onko teillä hyviä smoothiereseptejä?4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Hauskat julisteet! Smoothiet kuuluvat jokaiseen päivääni.Nyt kun on mansikka-aika tykkään laittaa pakastettuja mansikoita ja banaaneja mutta pidän myös vihreistä smoohtieista eli nytkin tänään oli smoothiessa selleriä,inkivääriä ja melonia.

Satu kirjoitti...

Ihania, kiitos! Minä olen äärimmäisen huono tekemään smoothieita, kun en koskaan tiedä, mitä niihin laittais, mutta näistä oli paljon apua. :-)

Petra kirjoitti...

Tama oli tosi kiva, pitaa talleettaa tuo taulukko! Meilla tehdaan paljon smoothieita, tytölla on talla hetkella sellainen iltapalana kun ei tykkaa enaa puurosta, saa laitettua hiutaleet mikseriin ja menee niin alas juoman seassa. Me kaytetaan kiwi-banaaniyhdistelmaa paljon ja myös joskus salaattien, yrttien ja lehtivihreiden jamista vihreita smoothieita.

Perhotar kirjoitti...

Hmm..näyttää hyvältä ja maistuu varmasti paremmalta :) Minä yleensä sekoittelen rahkaa, marjoja, hunajaa ja jotain kuivattua kukkaa tai lehtiä !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...