torstai 11. huhtikuuta 2013

Travel Blog Awards -kilpailu

Luin Minen hienosta matkablogista, että hän oli päässyt ehdolle Paras matkablogi Supersaverin Travel Blog Awards -kilpailuun. Itsekin pidän hänen blogistaan, joten menin äänestämään häntä. Katselin samalla löytyisikö muita mielenkiintoisia blogeja luettavaksi. Yllätys oli melkoinen, kun huomasin, että joku on äänestänyt minunkin blogiani tuonne kilpailuun Paras valokuvablogi osioon! No, samassa täytyi mennä katsomaan sähköposti, ja sieltä löytyikin tälläinen viesti:


Onnittelut!

Blogiasi http://matkantekijana.blogspot.fi/ on ehdotettu Supersaver Travel Blog Awards -kilpailuun! Supersaver on yksi johtavista online-matkatoimistoista Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Supersaver Travel Blog Awards on kilpailu, jossa valitaan äänestyksen perusteella parhaat matkablogit kolmesta eri kategoriasta: Paras matkablogi, Paras Aasia-blogi ja Paras valokuvablogi. Blogisi on nimetty Paras valokuvablogi-kategoriaan Supersaver Travel Blog Awardseissa.

Varmista, että lukijasi tietävät voivansa ehdottaa blogiasi useita kertoja. Mitä enemmän nimeämisiä blogisi saa, sitä suurempi on sen mahdollisuus päästä finaaliin! 

Kunniamaininnan lisäksi BoDTM - Books on Demand tarjoaa kaikkien kategorioiden voittajille mahdollisuuden julkaista bloginsa kirjana! Lisätietoa palkinnosta saat alla olevista linkeistä.

Toivottavasti blogisi saa paljon ääniä!

Onnea matkaan!Kiitos kovasti sinulle, joka kävit äänestämässä minun blogiani tuohon mukaan! Muutkin, jotka olette sitä mieltä, että blogissani on kauniita matkakuvia, voitte käydä antamassa äänen minulle täällä (kliks) Kiitos!

Oikeanpuoleisesta Supersaverin kuvastakin pääsee äänestämään ja ehdottamaan omia lempiblogejaan mukaan. (ei ole mainos huom.) 

Ehdotuksia voi lähettää 23. huhtikuuta 2013 kello 15.00 asti. Travel Blog Awards -kilpailun tuomaristo valitsee jokaisesta kategoriasta viisi blogia, jotka ovat saaneet eniten ehdotuksia ja täyttävät tuomariston valintakriteerit. Nämä blogit pääsevät finaaliin. Finalistit esitellään perjantaina 26. huhtikuuta, jolloin alkaa myös yleisöäänestys. Äänestysaika on 26.4.–13.5.2013. Voittajat esitellään 20. toukokuuta.


9 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Hienoa! Onnea sinullekin:)

Harakka kirjoitti...

Onnea ja tosi ihana juttu!

Cheri kirjoitti...

Upeaa!!! Onnittelut, täytyy käydä äänestämässä.

Pepi kirjoitti...

Jep jep! matkalla jo :)

Mine kirjoitti...

Tsemppiä!!!

Anja kirjoitti...

Paljon onnea, tuohan on ihana yllätys! Käyn äänestämässä :)

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Paljon onnea! Pitää mennä äänestämään.

Nonna kirjoitti...

Hieno juttu, onnea! Matkalla äänestämään :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos teille! Yllätys oli melkoinen minullekin, on täällä blogissani niin paljon kaikenlaista hömppääkin. Eli kaikki edes ole matkustusasiaa. Mutta ei sillä väliä, olen iloinen jo tästä, vaikkei varsinaiseen finaaliin mentäisikään ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...