sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Juhlimista rempan keskellä

Kuopukseni Erika+poikaystävä Pauli

Eilen olimme tyttäreni Nooran poikaystävän pikkusiskon valmistujaisjuhlissa maalla. Ihana lämmin kesäsää helli onneksi meitä juhlijoita ja oli oikein mukavaa. Nooran koira Tito oli kaikkien huomion keskipisteenä, ja se nautti siitä -vaikka vähän välillä pelottikin.

Anne ja Noora

Tito ja minä juhlalookissa (huomaa Titon rusetti!)
Viikonloppuisin yövymme Tipu -asuntoautossa, joka on remonttityömaamme pihassa

Juhlapäivänäkin teimme remonttia Keltaisella tuvallamme -tottakai. Mieheni purki pihan saunarakennuksen  pukutilan lattiaa, joka oli aika paljon pehmentynyt kosteuden vuoksi. Itse asiassa useamman muovimattokerroksen alta löytyi aikamoinen reikä lattiassa! Onneksi kenenkään jalka ei sattunut menemään tuosta läpi. (Aika inholta näyttää tässä lattia vaiheessa -vai mitä...)Reiästä löytyi maan alta varsinainen aarrekin -vanha emalinen pesuallas! Tuo täytyy pestä ja laittaa joko ulos seinälle tai sitten sinne saunatupaan. 

Talossakin on tapahtunut paljon muutoksia...väliseiniä on purettu ja kaatopaikkajätteitä heitetty pihalla olevalle isolle lavalle. 

Mieheni on varsinainen apina -siis kiipeilemään ja temppuilemaan huterilla telineillä


Meillä on käytössä talon entinen wc desinfioituna...tosin sinne täytyy heittää vettä ämpärillä eikä siinä ole enää  kaikkia seiniä ympärillä...

Pari autollista purkupuuta ollaan viety myös jo jäteasemalle.


Olen vähän väliä käynyt viikatteella läpi suurimpia heinätupsuja ja rikkaruohoja puutarhasta. Silti se kasvaa ja villiintyy ihan mahdottomasti. Mistä noita ihmekasveja oikein riittääkin! Olen ihan hukassa tuon viidakon kanssa...

Päätinkin yrittää tänä kesänä keskittyä siihen, että tutkin mitä sieltä tulee ja laitan paperille niitä "puutarhakarttaan" ylös. Talollamme vierailevat vanhat mummot ja naapurit ovatkin olleet oiva apu kasvien tunnistamisessa. Ensi keväänä Barcelonasta palattuamme olisi sitten tarkoitus raivata tonttia oikein kunnolla.


Kauniita ne ovat voikukatkin -mutta pois pois -ei minun puutarhaani, ihailen teitä mieluummin tienvarsilla!

11 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Näyttää, että hommaa riittää remontissa tai näyttää kyllä peruskorjaukselta. Teette hyvin perusteellisesti remonttia, mutta niinhän se vanhassa kannattaakin tehdä.

anneaulikki kirjoitti...

Kiva , että työn touhusta jää aikaa juhlinnallekin :) Tuo lattia on tosiaan aika ällö, oikeinko sen saa vielä kuntoon!?

maarit kirjoitti...

Kovin työläältä kuulostaa , vaan sittenpä on aikaa nauttia kun saa kaiken kuntoon ;D
Hyvin ilmastoitu vessa teillä siellä :)
Tito on söpö

Cheri kirjoitti...

Remontti on täydessä vauhdissa, kohta ei ole enää mitään purettavaa :) Kätevä tuo asuntoauto tukikohtana.

Selma kirjoitti...

Hyvin näyttää urakanne alkaneen. Syreenit kukkii jo meilläkin, tavallisesti vasta parin viikon päästä. Nyt on kaikki niin epätavallista ja lämmintä. Innokasta remonttikesää edelleen :)

Kiiris kirjoitti...

Huh, hommaa piisaa. Tuo emalilavuaari oli kyllä varsinainen löytö. ulos seinälle laitettuna siitä saa oivallisen käsienpesualtaan!
Työniloa teille :)))

Muuttolintu kirjoitti...

Ihanan romanttista elämää arjen ja juhlan keskellä! Tulee mieleen oma projekti entisessä elämässä, ei voinut puhua "pienestä pintaremontista", mutta tuollaisessa juuri näkyy remontin tuloskin. Kannattaa ottaa kuvia, kun lopussa kaikki näyttää taatusti hieman erilaiselta...

Remontti-intoa ja aurinkoa kesäänne! :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Pientä juhlaa rempan keskelle -ja taas jaksaa!

Petra kirjoitti...

Voi naita kesaisia Suomen kuvia katsellessa tulee haikeus koska tana kesana emme suuntaa sinne vaan Espanjaan, lahdetaan karkuun naista Turkin mellakoista ja kuohuista hetkeksi. Voimia remppaan!

Mine kirjoitti...

Työtähän se näyttää teetättävän, mutta lopussa kiitos seisoo...

Satu kirjoitti...

Olittepa kaikki niin nätteinä ja komeina. <3

Minä olisin ihan pissi sukassa tuommoisen remontin kanssa, mutta teillä taitaakin olla vähän enemmän asiantuntemusta. :-D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...