torstai 20. kesäkuuta 2013

Peli-ilta / Game evening

Vietin mukavan illan eilen tyttärieni kanssa kolmistaan. Ensin söimme päivällistä: Erika oli tehnyt kasvisgratiinia ja minä toin mukanani savulohta ja valkosipulipatonkia. Jälkiruoaksi herkuttelimme Nooran leipomilla mustikkamuffinsseilla. 

Päätimme pelata pitkästä aikaa Monopoly-lautapeliä. Se on minullekin lapsuudesta tuttu kiinteistöpeli, jossa kierretään kehää ostaen tontteja ja rakentaen niihin taloja ja hotelleja. Pitkä, mutta hauska.

Pelikin on nykyaikaistunut euroihin, mutta käteisellä ei enää pelata vaan kaikilla on visakortit. Saatavat ja maksettavat rahasummat on kätevä siirtää kortinlukijan avulla. Lukija pitää hauskaa tehokkaan kuuloista piipitysääntä. Ei varmasti jää epäselväksi, että raha liikkuu.Tito ja Luis juoksivat koko ajan ympyrää toistensa kimpussa. Lopulta oli pakko ottaa pienempi Tito välillä syliin huilimaan.Pelin lopussa olimme kaikki yhtäaikaa vankilassa. Noora "hamppari" -Erika "rullis" ja minä "lentsikka". (Eli herkkusuu, treeni-intoilija ja matkustushullu heh?)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...