sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Vanhat esineet sisustuksessa

Pidän sellaisesta sisustuksesta, jossa käytetään siistejä, moderneja kalusteita ja toimivia ratkaisuja. Pienen mausteen kokonaisuudelle antavat kuitenkin vanhat esineet kuten huonekalut ja koristeet.

 Minulla ei vielä kovin paljoa ole tälläisiä kauniita vanhoja esineitä kertynyt. Ainoastaan joitakin peltipurkkeja, joista pidän kovasti ja joitakin hienoja lasi- ja emaliastioita, joita olen kirpputoreilta löytänyt tai olemme perintönä saaneet. Barcelonan kodissa meillä on vanhat kauniit puutuolit, jotka sopivat hyvin moderniin keittiöön. 

Nämä kuvat otin muuten parin viikon takaisella Kaivolan perinnetila -retkellä. Onko teillä paljon kauniita vanhoja löytöjä kodeissanne?

5 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Kivoja kuvia! Vanhat esineet ovat kauniita.

Maireanna kirjoitti...

Kallellaan vanhoihin esineisiin olen minäkin. Haalin niitä harkitusti, sillä ei ole tasoja niiden esillepanoon. Ideoita napsin lehdistä kuitenkin korvan taakse, eihän sitä koskaan tiedä mikä idea pääsee esille aikanaan..

iivika t kirjoitti...

Mulla on tuo vasemman raunan metallipurkki kukkapurkkina, tosin nyt siellä ei kasva mitään. Meidän kolmas kerros on aika täynnä aarteita, kun vaan keksisi käyttöä. Vanhan puuharavan laitoin viinilaseille telineeksi, pari puista laatikkoa haluan keittiöön hyllyiksi (hollantilainen ei vaan saa niitä seinään kiinni, pitänee itse ottaa pora käteen!) ja yksi vanha ikkunankehys on varattuna peilin kehykseksi. Syksyn jälkeen meidänkin olisi tarkoitus jatkaa tuota ikuisuusprojektia. Ideoita vanhojen kirjojen ja kirjeiden käyttöön, vai jäävätkö vain koristeiksi?

Matkatar kirjoitti...

Minäkin kerään vanhoja esineitä harkiten. Sellaiset ovat kivoimpia, joiden historiaa tuntee jonkin verran.
Iivika T: Jos raaskit leikellä niitä vanhoja kirjeitä ja kirjojen sivuja, niin niillä vanhoilla kauniilla papereilla voi ainakin päällystää vaikka mitä. Olempa joskus nähnyt pussukoita, lehtitelineitä yms, jotka on tehty vanhoista lehdistä. Päällä oli vain muovia ja reunoilla kanttinauhat.

arleena kirjoitti...

Minulla on jonkin verran. Ehkä eniten 1960-luvun Iittalan ja Riihimäen lasitavaraa. Ostan kirpparilta aina kun kohdalle sattuu mieluista.
Tykkää vanhoista pientavaroista ja niitä on mukava sekoitella moderniin sisustukseen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...