torstai 6. kesäkuuta 2013

Vitonen lähestyy.../ 5km approaching...

Viikon päästä -mikäli en sairastu tai tule muuta senkaltaista estettä, aion vihdoin viimein juosta 5km. Minulle se on suuri saavutus. Viimeksi nuorena olen juossut 5-10 km lenkkejä, ja nyt alan olla siinä pisteessä  maaliskuun alussa Barcelonassa aloittamani lenkkeilyharrastukseni kanssa, että vitonen voisi taas onnistua. 

Ilmoittauduin mukaan naisten Nice run -juoksutapahtumaan, jossa on paljon osallistujia ja kaikenlaista oheisohjelmaa. Ensi torstaina starttaamme näihin aikoihin -kuinka jännittävää! 

Lenkkarit pitäisi vaihtaa laadukkaampiin, sen verran "vakava" harrastus juoksemisesta on jo tullut -jee!

Olen hissukseen muutenkin lisännyt kesän aikana salaatteja ruokavalioon ja jättänyt valkovehnäjauho+sokerituotteita vähemmälle, koska ne eivät minulle sovi. Mahastani tulee aikamoinen pömppö, ja se on kurjaa.

Raakasuklaata tein taas pitkästä aikaa, ja se maistui hyvältä. Lisäsin omaan vakireseptiini (täällä) rusinoita, ja ne sopivat ihan hyvin -vaikka sokeripitoisuus lisääntyikin. 

Oletteko muuten jumpanneet koskaan AVA-kanavan Namaste -joogan mukaan? Se tulee joka arkipäivä klo 8.05, ja on tosi mainio. Itse olen töissä tuohon aikaan, mutta Katsomosta sitä voi katsoa uusintanakin. 

Mukavia ja rentouttavia kesäpäiviä -nautitaan nyt lämmöstä (eikä jupista jaksamisesta), vaikka välillä onkin turhan kuuma!

(kuva web)

6 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Hieno juttu:) Minäkin haluaisin juosta muutenkin kuin kuntosalin juoksumatolla mutta astmani vuoksi kai hengästyn aika nopeasti,astmalääkkeestä huolimatta. Nami,raakasuklaata,en olekaan vähän aikaan tehnyt vaikka aineksia löytyy kotoa.

anneaulikki kirjoitti...

Hienoa tuo edisryminen juoksussa! Ethän vaihda juoksukenkiä tuolle ekalle vitosellesi, ettei tule uusista kengistä vaurioita ;)

Suvenkeiju kirjoitti...

Samat on harrastukset.. Harjoitusmatkani on juoksussa 4-5 km. Joskus olen jaksanut "jopa" seitsemän kilometriä, ooh. Mutta olenhan lyhytjalkainen. Nyt juoksu on kyllä vaihtunut 14 km työmatkapyöräilyyn.

Namaste- joogasta pidän tosi paljon. Teen sitä välillä aamuisin ennen töihin lähtöä. Katson sitä juur sieltä netistä.

Vaihda vaan kunnon lenkkarit, niihin kyllä kannattaa sijoittaa. Juoksukin käy paljon paremmin kun on kunnon tossut. :) Laadukkaat tossut harvoin aiheuttaa vaurioita, mutta onhan niitä hyvä testata ennen varsinaista koetusta. Hyviä juoksuja!!

arleena kirjoitti...

Herkunnäköistä tuo suklaa, kurkkasin ohjeenkin ja jos sadepäiviä tulee, on mukava kokkailla suklaata

Matkatar kirjoitti...

Kiitti tsempeistä! Ajattelinkin hankkia uudet kengät tuon tapahtuman jälkeen, ettei tule rakkoja jalkoihin. :)

Anja kirjoitti...

Onnea matkaan! Suklaa näyttää herkulliselta. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...