sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Asuntomessuilla Hyvinkäällä

Pidimme ihan koko viikonlopun vapaata omalta rakennustyömaalta ja teimme kaikkea hauskaa. Lauantaina lähdimme ensin ajamaan kohti Hyvinkäätä, jossa on tänä vuonna Asuntomessut.

Pääasiassa halusimme saada uusia ideoita tulevaa keittiötämme varten, mutta onhan siellä muutenkin kiva ihmetellä.Heti ensimmäisenä huomasimme Ramirentin nostolavan, jonka kyytillä pääsi ylös 27m korkeuteen saakka. Mehän maalareina innostuimme siitä, ja hyppäsimme heti mukaan. Näköala messualueelle oli tosi hieno. Ihmeen tasaista kyytiä ylös saakka, ei pelottaisi yhtään maalata noin vankalla telineellä. 

Sinkuille tehty pikku talo ja varasto. Yllättävän kätevä kokonaisuus.

 Useimmat keittiöt olivat pääasiassa mustavalkoisia, ja huoneiden värityksissä oli käytetty suurimmaksi osaksi valkoista ja harmaata. Itseäni tämä harmaa-m/v -kausi sisustuksessa alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttää. Uskon, että kohta kaikki haluavat taas värejä ja runsaasti!Eräältä parvekkeelta löytyi sentään säkkituoleja ja istuimia ihan karkkiväreissä -minäkin taisin mekkoineni sulautua sinne aika kivasti


Mosaiikkikannu puutarhassa

 Tämä keittiö taisi loppujen lopuksi olla yksi viihtyisimmistä -vaikka onkin näin perinteisen näköinen. Raikkautta siihen tuovat ihanat väriläiskät ja se, että ylhäällä ei ole kaikkia kaappia -kuten tietysti myös ikkunakin. Tykkään kovasti amerikkalaisista keittiöistä, joissa useinkin on ikkuna keskellä keittiökaappeja, ja upeita kirjavia laattoja...

Hauska löytö eräästä makuuhuoneesta -höyhenlamppu!

Tämän idean voisi varastaakin -tuohon kun laittaisi vielä lasikannen, siitä saisi vaikka pikku pöydän...


Lähtiessä kävimme koeajamassa vielä pienen Opel Adam -henkilöauton. Oli tosi söpö pikku auto, miksei oman asuntoauton voisi jossain vaiheessa vaihtaa tuollaiseen... :)

Asuntomessut ovat siis auki joka päivä klo 10-18.00 aina 11.8. saakka. Kannattaa käydä pyörimässä, jos yhtään kiinnostaa asumiseen, rakentamiseen, puutarhaan tai designiin liittyvät asiat -ja jaksaa liikkua hikisten ihmismassojen mukana loppujen lopuksi aika samannäköisten talojen sisustuksia ja pohjaratkaisuja ihmettelemässä! 

3 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Nykyinen rakennustyyli ei oikein nappaa mua. Juuri tuon värityksen puolesta, eikä myöskään noiden suorien pelkistettyjen linjojen puolesta. Siksi ei oo ihan viime aikoina nuo asuntomessutkaan kiinnostaneet erityisemmin.

Oli varmaan väkeä kun sää suosi! Hurja oot kun uskalsit hypätä tuohon nostolavaan! :)

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Minäkin tykkään tuollaisista perinteisistä keittiöistä enemmän. Niinpä meille on parhaillaan tulossa sellainen. Yhtään ei innosta musta-harmaa, väritön sisustus ja kylmät, kiiltävät pinnat. Ei tunnu kodikkaalta.

Orange Huset kirjoitti...

Tässä yksi versio höyhenlampusta :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...