keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Biitsifiilis!


Miten ihana tunne kun aurinko lämmittää ihoa rannalla maatessasi, päätät lopulta uskaltaa pulahtaa järveen uimaan -ja vesikin on ihanan lämmintä! Tuntuu, ettei pulikoimisesta meinaa saada tarpeekseen.

(Rantsu koirilta kielletty...mutta ei kai kielto koske taskukoiria?)
 Meille kävi viime viikonloppuna niin. Olimme talolla jälleen raksahommissa -kuinkas muuten, kun Noora, Sampsa ja Tito poikkesivat käymään. Lähdimme samantien läheiselle yleiselle uimarannalle -ja tällä kertaa emme jänistäneet. Uimaan mentiin, ja hauskaa oli!
Lumpeenkukatkin ovat auenneet. Minulla oli pikkupokkari mukana, joten en viitsinyt lähteä niitä lähempää kuvailemaan. Hii, täytyy mennä uudelleen toisella kertaa! 

Vaan ensi viikonloppuna pidämme vapaata -myös omista projekteista. Vietämme miehen kanssa 10v hääpäivää, ja meillä on suunnitelmissa kaikkea kivaa!

8 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Uiminen on ihanaa!

Anja kirjoitti...

Oi mikä kimallus tuossa uintikuvassa, kaunista!

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Olet rohkea! Minä en ole uinut tänä kesänä kertaakaan, vaikka varta vasten teimme veneellä retken uimaan.

arleena kirjoitti...

Kaunis lampi, varmaan kiva uintipaikka.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Talviturkki siis meni?

TelluT kirjoitti...

Mulla taitaa jäädä talviturkki heittämättä ... :)

Matkatar kirjoitti...

Kyllä vain, talviturkki tuli vihdoin viimein heitettyä -eikä edes tuntunut hurjalta, päinvastoin olisi aikaisemminkin voinut mennä uimaan. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :)

Matkatar kirjoitti...

Arleena: Ei tuo ole lampi, vaikka lummetta kasvaakin. Kyllä kyseessä on ihan oikea järvi (Joutjärvi), siinä on kaksi yleistä -ja ihan hyvää uimarantaa vierekkäin! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...