keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Muistatteko Allyn?

Minulla oli maanantaina vapaapäivä ja ehdin katsella vähän telkkaakin päivällä. Ihahduin kovin nähdessäni, että entinen suosikkisarjani Ally McBeal tuli puolen päivän aikaan Foxilla. Ally on ihana hupakko -vähän neuroottinenkin ja uppoutuu usein omaan sekopäiseen fantasiamaailmaansa. Siksi häneen on ihana samaistua.

Ally McBealin veikeänhauskaa lakimiessarjaa tehtiin yhteensä 5 tuotantokautta vuosina 1997-2002 ja se nousi kulttimaineeseen asti. Huomasin, että sarja kestää yhä aikaa, huumoripläjäykset ovat edelleen tosi hauskoja ja ihmissuhdekuviot mielenkiintoisia.

Kuva täältä
 Sarjassa on usein tunnelmallista Vonda Shepardin musiikkia kun työkaverit menevät iltaa istumaan baariin, jossa Vonda esiintyy. Välillä taas porukan hassu pikkumies kerää keskellä työpäivää rohkeutta Barry Whiten musiikkia kuunnellen. Kannattaa katsoa, jos ei ole tuttu entuudestaan! Itsekin katselisin mielelläni näitä uudelleen, mutta uusinnat tulevat vähän huonoon aikaan keskellä työpäivää arkisin.
5 kommenttia:

Juhani H kirjoitti...

Moi! Tämä nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta etsin Espanja-aiheisia blogeja ja lisäsin blogisi lukuluettelooni.
Aloitin itsekin kirjoittamaan blogia. Käyhän katsomassa jos kiinnostaa: http://torrevieja-numero1.blogspot.com.es/

Matkatar kirjoitti...

Hei! Kiva juttu, täytyy käydä katsastamassa sinunkin blogisi! :)

Nonna kirjoitti...

Olin Ally-fani aikoinaan :)

Anonyymi kirjoitti...

muistan Ally ! Kivaa kesän jatkoa !
En voinut muuten kommentoita kun anonyymina, mitä en halua olla löydät mut http://natnie01.vuodatus.net/

Matkatar kirjoitti...

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...