tiistai 9. heinäkuuta 2013

Rattoisa ilta

Tajusin pari päivää sitten, etten ole koskaan vienyt lapsiani marjastamaan! Itse poimin kyllä lapsena paljonkin marjoja, mutta aikuisena ei kieltämättä ole tullut kovin usein mentyä metsään marjoja keräilemään. Päätin korjata asian, ja kutsuin tyttäreni tänne tänään. Heillä oli pikku chihut mukanaan, ja meillä kaikilla oli hauskaa metsässä.


Koirat räyhäsivät leikkivät koko ajan keskenään kun me keräsimme purkkejamme täyteen mustikoita. Tito ja Luis juoksentelivat innoissaan ympäriinsä ja välillä haukkuivat muita metsäpoluilla kulkevia koiria ja ihmisiä. Chihujen tyyliin täytyy aina vähän isotella.


Yht`äkkiä Tito alkoi ontua ensin toista etutassuaan ja pysähteli välillä nuoleskelemaan sitä. Huolestuimme, kun se ei suostunut enää ollenkaan kävelemään, vaan alkoi ontua toistakin etujalkaa ja halusi vain makaamaan. Ihmettelimme, olisiko sitä pistänyt joku ötökkä -ampiainen, tai jopa käärme.

Otin sen syliinja sen tassu osui kaulaani ja sitä kohtaa alkoi polttaa. Olisiko jotain myrkkyä tullut Titon jalan mukana minuunkin? Ainakin tuntui tosi häijyltä pitkän aikaa. Päädyimme, että todennäköisesti Titoa pisti vain muurahainen, koska yksi pisti polttavasti myös Nooraa jalkaan. No onneksi selvittiin säikähdyksellä -noin pienistä höppänä-koirista kun on kyse, niin saa aina vähän tarkkailla tilannetta. 
Saatuamme purkit täyteen kävin hakemassa meille jäätelöt ja jäimme odottamaan tyttöjen bussia ilta-aurinkoon. Oli kivaa olla taas yhdessä tyttöjen ja villien koiruleiden kanssa. Hyvä sekin, että tuli korjattua  puute, ettei oltu ennen käyty yhdessä marjastamassa! 

Jokos te olette ehtineet marjametsään?7 kommenttia:

Maireanna kirjoitti...

Oijoi..koiruliparkaa! Tommonen pieni jalka ja kehtasi murhiainen pistää..

Onpa siellä paljon mustikoita! Taisi koppa täyttyä aika nopeasti?

Anja kirjoitti...

Mukavalta näyttää teidän mustikkaretkenne. Onneksi oli "vain" muurahainen, vaikka nekin saattaa tosiaan puraista kipeästikin.

Muuttolintu kirjoitti...

Minä olen jättänyt marjanpoimimisen paremmille poimijoille... Olen todella hidas, koska kerään vain isoimmat ja komeimmat, eikä roskia saa tulla ollenkaan. Muutenhan se on mukavaa luonnossa oleilua, lapsenakin kuljin äidin mukana noilla reissuilla lähinnä "eväiden syönnissä". :)

arleena kirjoitti...

Metsässä on aina mukava olla ja varsinkin marjametsässä.
Ensi viikolla olisi aikomus mennä poimimaan mustikoita.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos, kyllä vain kopat täyttyivät hyvällä vauhdilla :) Ja kivaa oli!

Satu kirjoitti...

Kuin siskokset tuossa vikassa kuvassa. :-)

Matkatar kirjoitti...

Satu: vai siskokset, hih! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...