sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Smoothievinkki!


 Tulee muuten varsin herkullista smoothieta, kun sekoittaa blenderissä jäisiä marjoja -esim mansikoita, kuten minä tässä eräänä päivänä, maitoa ja reilun teelusikallisen kookosöljyä (+hunajaa maun mukaan). Tuo öljyhän on varsin ravintorikasta ja siitä hauskaa, että alle +25 asteessa se on kokkareista ja sitä lämpimässä ihan juoksevaa ja kirkasta.Nampsis!
Poimin tänäänkin ison purkillisen vadelmia takapihalta -saa nähdä saako niitä enää viikon päästä...

Oletteko muuten huomanneet tuon Indiedays -mainoksen oikealla? Minut pyydettiin mukaan tuohon blogiportaaliin, ja olin aluksi hieman epäröivä lähdenkö mukaan. Innostuin kuitenkin, ja se tuntuu mukavalta "yhteisöltä", joka tuo lisää liikennettä blogiin. Minulla on siellä oma "kotisivukin", jossa näkyy kustakin postauksesta ensimmäinen kuva -eräänlaisena kuvavirtana siis. Voit kurkata sitä täältä!

3 kommenttia:

anneaulikki kirjoitti...

Nam- herkullista varmaan ! Olisin seuraavaan postaukseen jättänyt kommentin, että upeita kuvia olet saanut , mutta tulkoon tätä kautta, kun en siihen saanut onnistumaan!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kiitos! Ja kyllä, herkullista on tuo smoothie, vaikka onkin hyvin yksinkertainen ohje. Kaikki vaan eivät kookoksen mausta pidä :)

Milla kirjoitti...

Vitsit, että tekee mieli vadelmia! Kasvaako teillä niitä omalla takapihalla? :O

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...