lauantai 31. elokuuta 2013

Elokuu tänään lähtee

 Tänään on elokuun viimeinen päivä. Päätin tehdä kollaasin ja muistella mitä kaikkea on tullut puuhailtua -muutakin kuin remonttia. En ole montaa kertaa heittänyt työhaalareita pois päältä, paitsi kerran kävin kampaajalla ja eräänä iltana kesäteatterissa. Tyttöjemme koiria on lenkitetty ja hyyssätty tässä kuussa paljon, mikä on ollut ihan mukavaa. 

Omenia olen vähän omista puista maistellut, mutta tuntuvat vieläkin vähän raa`oilta. Marjoja on tullut syötyä ja kerättyä enemmän. Punaherukoita minulla on pensaissa vielä paljon -mitähän niistä tekisi? Mehua?

Kuukauden paras juttu oli tietysti uusi kamera. Se on juuri sellainen kuin toivoinkin. (mairea hymy naamalla) Ai niin ja uusi keittiö, joka ei ihan vielä ole valmis kokonaan, mutta siitä tulee iiiiihana! (Postausta seuraa...) 

Huomenna voin muuten sanoa, että ensi kuussa lähdetään taas Barcelonaan!

Mitä teidän elokuuhunne kuului? Ihanaa alkavaa syyskuuta teille toivottaa...


6 kommenttia:

Muuttolintu kirjoitti...

Kiva kuvakollaasi! Sinun elämäntyylisi on jotakin sellaista, joka voisi sopia minullekin... talvet etelässä, kesät Suomessa. Ah, ihana unelma! Mukavaa syksyä sinulle ja perheellesi, vielä täällä kotimaassa. :)

Mine kirjoitti...

Taisi olla hyvä elokuu. Täyteläinen ja aikaansaava.

Kiiris kirjoitti...

Hyvä idea, mukavat muistelot!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ihanan otsikon keksit. Hieman on haikeutta ilmassa.

maiju kirjoitti...

Ihania kuvia. Koirat on NIIN suloisia ;)

Matkatar kirjoitti...

Muuttolintu: kiitos!Kieltämättä tuntuu taas ihanalta ajatella, että ei tarvitse kokea sitä "inhoamaansa kylmää talvea" tänäkään vuonna. Vaan aina kaikessa on kääntöpuolensakin-tulee toki Suomeakin ja uutta kotia ikävä -puhumattakaan tänne jäävistä rakkaista!

Mine: Kyllä tässä on oltu tosi ahkera koko ajan. Elokuussa talon sisällä ei tapahtunut paljon niin näkyvää, mutta tärkeitä asioita kuitenkin.

Kiiris: kiitos!

Myrsky ja Minna: Haikeutta on joo, kesä on niin ihana

Maiju: Kiitos. Kyllä nuo pikkuchihut ovat totaalisen suloisia... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...