torstai 22. elokuuta 2013

Ovikauppias

Kaikenlaista kesän Asuntomessujen jälkimainingeissa voikin sattua. Nimittäin osallistuimme siellä ulko-oven arvontaan, mutta niin onnellisesti ei valitettavasti käynyt, että olisimme voittaneet uuden oven. Vaan Keltaisen tuvan remonttityömaalla kävi ovikauppias kyseisestä firmasta.

Saimme siis lisää ovia ihmeteltäväksemme ja valitaksemme, vaikka niitä oli aikamoinen rivistö jo meillä talolla toisessakin esitteessä. Mielikuva oli vanhaan taloon tyylikkäästi sopivasta hieman modernista ovesta. Kenties pikkuruisilla vaakaikkunoilla tai ruutuikkunoilla? Vai päätyisikö sittenkin vain edulliseen rautakaupan oveen?


(pst! tässä kuvassa kurkkaus uuteen keittiöömme, lisää kuvia Keltainen tupa -välilehdellä!)
Kauppias tietysti kehui omia oviaan markkinoiden parhaiksi ja lyttysi rautakauppojen ovet maan alle. No niin siinä sitten kävi, että oma tuleva ovi löytyi kuin löytyikin uudesta esitteestä. Eikä se heti pikkukuvissa kiinnittänyt edes huomiota, vaan vasta kun iskin silmäni kauniiseen suureen valokuvaan:


Ei tässä ole ikkunoita lainkaan, ainoastaan talomme viistomallisten räystäiden tyyliin sopivia uria. Tilasimme urat myös toiselle puolelle, näin ovi pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa melko tilavassa eteisessämme.

Noita komeita sivuikkunoita ei tokikaan tule mukana -mutta talossamme on vasemmalla puolella kapea ikkuna tuomassa luonnonvaloa eteiseen ja rappukäytävään. Sitäpaitsi -terassilla on samanlaisia lämpimänruskeita lankkuja kuin tässä kuvassa!Loppuun vielä päivän kuva tomerasta Titopojasta terassivahtina. Vähän se on työmaalla rähjääntynyt ja saanut maalia kauniiseen turkkiinsa, mutta ei se mitään. Eiköhän se mamille kelpaa takaisin kun palaavat lomaltaan! ;)

4 kommenttia:

Mine kirjoitti...

Niin se vaan siellä järjestyy yksi ja toinen asia. Talo valmistuu ja pian saa asukkaat muuttaa sisään?

Vivi Vinna kirjoitti...

Voih, hetken luulin tai oikeastaan toivoin, että olisitte voittaneet arvonnassa! Onneksi löysitte mieluisan oven. :) Vivi Vinna

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kauniin oven valitsitte. Meillä oli sama prosessi keväällä. Vaihdoimme autotallin ovet ja pääoven.

Matkatar kirjoitti...

Mine: juu kyllä olisi tarkoitus muuttaa ensi viikonloppuna, -vaikkei ole vieläkään niitä lattioita. Betoni ei ole tarpeeksi kuivaa. Eli retkielämää tiedossa!

ViviVinna: olisihan se voitto ollut kiva...mutta ei voi mitään :)

Kukkaiselämää: Kiitos!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...