maanantai 5. elokuuta 2013

Pikku vahtikoira
Meilläpäs oli suloinen pikku veijari hoidossa koko viikonlopun, kun tytär lähti kavereineen mökille. Karvainen lapsenlapsemme Luis oli innoissaan, kun sai olla niin paljon ulkona vahtimassa taloamme. Se varmisti, ettei kukaan tule ilman lupaa liian lähelle pihamaatamme, ja naapureitakin se piti tarkasti silmällä örähdellen joka kerta kun kuuli jotain ylimääräistä.
Puusta pudonneet omenat olivat sille jatkuva ihmetyksen aihe. Niitä tippuili koko ajan, välillä kovalla rytinälläkin.

Välillä sei leikki myyrää, ja kaivoi kuoppia pihaan. 

Niin hauska ja laaja temmellyskenttä kuin pihamme onkin, niin silti katu oli kaikkein kiinnostavin paikka. Jatkuvasti Luis lähti omin päin kadulle haistelemaan toisten koirien jälkiä ja räksytti ohikulkijoille...

...jopa niinkin usein, että välillä se piti kiinnittää hihnalla penkin jalkaan kiinni rauhoittumaan.


Perjantai-iltana kävimme Annen koiranpentua katsomassa. Pikku Cleo on kasvanut jo vähäsen. Se oli niin leikkisä ja kimakka -ääninen, että Luis pelkäsi sitä! Yleensä se kaveeraa kaikkien kanssa ja ärhentelee isommille turhankin rohkeasti.

 Viikonloppu meni siis tosi hienosti Luisin kanssa, ja se oli kiltisti myös yöllä. Nukkui rauhallisesti meidän vieressä ja me paijasimme sitä. Aamulla vein sitä lenkille lähipuistoon ja se sai naapurin vanhan muorin chihuahuasta jo kaverinkin. 


Kyllähän tälläinen vintiö olisi kiva itselläkin -mutta ehkä kuitenkin vain hoidossa silloin tällöin...onhan se  näin helpompaa!

Ihanaa päivää teille!


8 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Terhakka pikku vahti :)

Tillariina kirjoitti...

Hauskaa kun tuo pentukoira on noin innoissaan toisesta, joka on jo niin aikuinen, mutta kooltansa vähän silleen snadi. Hyvä Luis!! Vahtikoira.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Mahtava ja vakuuttava vahtikoira!

Marru kirjoitti...

Kyllä nuo "karvakuonot" on ihania... meillä sen verran allergista porukkaa, että ilman vakituista kaveria pitää olla. No onneksi on noita naapureita ja ystäviä, joiden luo pääsee rapsuttelemaan :))

Kiiris kirjoitti...

Suloisia koiruleita, kertakaikkiaan!

TelluT kirjoitti...

Hauskannäköinen kaveri :)

Nonna kirjoitti...

Ihana vahtikoira!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Eläimet on niin ihania!
-Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...