lauantai 14. syyskuuta 2013

Kauan odotetut vieraatHuojuvat tikapuut toiseen kerrokseen ovat vihdoin historiaa. Pikkuhiljaa alkoi jo kyllästyttää kiivetä aina tikkaita pitkin yläkertaan nukkumaan ja hakemaan jotakin. Koskaan ei muistanut kaikkea kerralla ja niitä sai rampata jatkuvasti. Silti piti olla koko ajan varovainen, koska ne olivat oikeasti huterat ja pudotus aika korkea. Mies sieltä jo kerran ehti tipahtaakin, ja jalkaan sattuu vieläkin.


Tilasimme jo hyvissä ajoin uudet rappuset. Kokovalkoiset ja puiset. Puuseppä oli aika hauska ja hankala tapaus sikäli, että häntä ei meinannut saada puhelimella millään kiinni koko aikana. No pari viikkoa sovitun ajan jälkeen kovasti odotetut puusepät lopulta saapuivat asentamaan portaita.Ja he olivatkin todella näppäriä ja käteviä käsistään. Oli hauska seurata miten raput palalta ilmestyivät eteiseemme. Juku miten kivalta niitä tuntuukaan kiivetä yläkertaan! Tosi tukevat ja kauniit! Pientä fiksailua ja listoja täytyy vielä itse laittaa, mutta tässä nämä nyt ovat!

Hauskasti näkyy oikealla meidän wc -josta puuttuu tuo seinä. Nyt senkin pääsee rakentamaan kun tietää paikan.

Näkymä yläkerrasta päin


Mies laittoi heti illalla viimeisen puuttuvan ikkunankin paikalleen. Sitä ei voinut aiemmin asentaa, koska ei tiennyt tarkkaan rappujen paikkaa. Oli ihana huomata, miten hiljaista sisällä tuli, kun muovit poistettiin ikkuna-aukosta ja oikea ikkuna tuli tilalle. Eteinenkin näyttää yllättävän avaralta, ehkä koska valitsimme vaaleat portaat. (täytyy ottaa parempi kuva joskus...)

Asiasta toiseen...huomasin aamulla yhden höpsön jutun. Vastasin eilen saamaani Kuvakulmahaasteeseen, mutta unohdin haastaa muita mukaan, vaikka tarkoitus toki oli! 

Eli haastan nyt jälkikäteen seuraavat mielenkiintoisten blogien kirjoittajat mukaan, ohjeet haasteeseen löytyvät edellisestä postauksesta:


15 kommenttia:

iivika t kirjoitti...

Kauniit portaat, taitaa olla samalta sepältä kuin veljeni taloon aikanaan, näyttävät vähän samalta ja tuo toimitus kuulostaa kovin tutulle...

Voi kun meillekin saisi portaat uusittua, nätit ja talon henkeen ne sopivat, mutta kun portailla on ikää jo reilusti sata vuotta, alkaa käyttö näkyä ja tuntua tukevuudessa.

Noora kirjoitti...

Hienot portaat! :)

Pepi kirjoitti...

Näppärät portaat, ja varmasti on nautinto kulkea :)
Saatan kuvitella ekakerran ylhäältä alaspäin - ei tarvikaan kääntyä ja tulla perse eellä : D

Kiitti haasteesta!

arleena kirjoitti...

Hyvä värivalinta portaisiin.
Alempana katselin ja ihastelin pönttöuuniasi.

Kiiris kirjoitti...

Kylläpä nyt on mukava kavuta yläkertaan. Hienot portaat, todella! Onnea ja menestystä niille:)))

orvokki kirjoitti...

Fantastiset valkoiset portaat. Ja niin kiva muotoilu. Oltaispa mekin aikanaan jotain tuollaista valinneet - mutta turha itkeä, kun en edes asu enää siinä talossa :)

Kiitos tästä haasteesta. Tuntuu siksi mielenkiintoiselta, että taidan osallistua siihen (vaikka tuntuukin, että kaikki kuvakulmat on jo otettu :D )

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Kiitos haasteesta...olen aika huono noihin vastaamaan, mutta täytyy myöntää, että tämä haaste tuntuu mielenkiintoiselta...katsotaan saanko aikaiseksi...:))

Maireanna kirjoitti...

Hienot portaat tuli!

Nonna kirjoitti...

Todella upeat portaat!!

Jael kirjoitti...

ONpa hienot portaat:) Noilla kelpaa kulkea yläkertaan!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Kieltämättä aika luksukselta tuntuu kun pääsee yläkertaan niin helposti! :)

Sarppu kirjoitti...

kauniit portaat, mukava katsella toisten remontointi, kun itsellä juuri edessä, portaita suunnitellaa ja kun meillä keskellä olohuonetta avotilassa, ei mikään helppo juttu :). Mukavaa alkavaa viikkoa.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ todella ihanat portaat! Homma näkyi hoituvan .

VillaVaahtokarkki kirjoitti...

Hienot ja valoisat portaat tuli! Onko teillä noissa liukuesteet/ urat? Me unohdettiin yläkertaan menevistä portaista, mut kellariin meneviin me laitettiin. Toki ilman ne ovat kauniimmat, mutta jatkuvanousuisissa portaissa pitää tietty anyway olla varovainen. Meillä on suosiolla villasukkakielto portaita kulkiessa. Mitään ei oo vielä sattunu, mut yks ulkopuolinen henkilö on jaksanut kauhuskenaarioita maalailla...
Ja kiitokset haasteesta: Tartun siihen oitis, kun kerkeen:) Mukavaa uutta viikkoa!

Matkatar kirjoitti...

VillaVaahtokarkki: Kiitos! Ei noissa askelmissa ole uria eikä liukuesteitä. Ainakaan toistaiseksi, koska ei täällä vielä sukkasilla astella kun alakerrassa on betonilattia! :D Täytynee myöhemmin miettiä ovatko liukkaat ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...