tiistai 24. syyskuuta 2013

Sisustusta remontin keskellä


Kuten edellisessä postauksessa taisin mainita, olemme vihdoin päässeet alkamaan lattian tekemiseen. Aika nopsaa mies onkin noita laminaattipalasia asennellut, ja nyt meillä on jo hieno tummanharmaa "laattalattia" keittiössä, olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Tuntuu kivalta!

Eikö olekin hienot peiliovet makkarin kaapissa? Tajusin, että tuossa on mainio jumppapaikka!

Oikealle tulee pieni vaatekomero, johon ovi löytyi yläkerrasta.


Lattian asennuksen jälkeen saimme laitettua keittiön pöydän ja tuolitkin paikalleen. Ihanaa ruokailla pitkästä aikaa pöydän ääressä, vaikka muutto- ja remonttitarvikkeita lojuukin vielä joka puolella! 

Mies asentamassa liesitasoa paikoilleen

Keittiön laatikoiden rivatkin ovat nyt paikoillaan. Valitsimme valkoisiin laatikoihin nämä hieman mökkimäiset mustat rivat, mitä pidätte? Minä en ole ihan vielä tottunut niihin, mutta uskon, että ovat ne hienommat kuin alumiiniset. Onhan tasokin musta, ja välitilaan tulee jossain vaiheessa mustat tangot...kunhan kerkiää..Yläkaappeihin muuten tulee sellaiset ponnahduspainikkeet, joilla saa kaapit auki työntämällä -tammiovi näyttää paremmalta niin.

Tavaroita saa koko ajan siirrellä tieltä pois huoneesta toiseen. Taulut, pakkauslaatikot yms. ovat remonttitarvikkeiden tiellä. Jotenkin vaan mahdumme tänne elämäänkin..ja kyllä täällä ihan kotoisalta ajoittain tuntuukin, vaikka varsinaisesta sisustuksesta ei vielä voi kuin haaveilla.Tänään olimme jonkin verran taas myös ulkohommissa. Katon alle piti puhaltaa ekovillaa eristeeksi. Minä olin alhaalla täyttämässä konetta ja mies oli katolla puhaltamassa. Aika sotkuista puuhaa. Ilmakin oli aika syksyinen, hrr.

Näetkö mitä miehen pipossa lukee? (Tuo pöly muuten on sitä villaa -ei lunta, vaikka siltä näyttääkin...)

 Tervetuloa muuten mukaan uudet lukijat, joita on viime aikoina ilmestynyt blogiini kivasti! Toivottavasti viihdytte!4 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Kyllä siitä vielä koti tulee :D
Ja vauhdilla! Saatte sen hyvään malliin ennen kuin lennätte taas muutolintuina kauas.
Ja kyllä, nuo hantaakit näyttää hyvältä!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Kyllä sitä aina hetken kestää tuollaista remppaakin, kun ajattelee, miten hienoa siitä tulee...tykkään tuosta lattiasta ja noista keittiökaappien vetimistä...:)

anja kirjoitti...

Tosi kivat lattiat! Tuo Ekovillan puhallus pitäisi meidänkin varmasti mökillä tehdä...

Kiiris kirjoitti...

On tosi mukavaa katsella puuhasteluanne. Hienoa tulee.
Juu, huomasin heti pipon:)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...