tiistai 1. lokakuuta 2013

Pännii

 Aina ei kaikki suju odotusten mukaan. Kuten viime postauksessa kerroin, alkaa pikku läppärini vedellä jo viimeisiään. Akku ylikuumeni tässä eräänä päivänä, eikä se enää lataudu lainkaan. Muutenkin kone on turhan tehoton kuvankäsittelyyn yms mihin konetta eniten käytän. Kaiken lisäksi Chrome kaatuilee jatkuvasti ja Windows 7 starter päivittelee itseään monta kertaa viikossa. Hermot menee vähemmästäkin.

Freebie MeinLilaPark
Mutta onneksi sain tilattua uuden koneen isolla näytöllä. Se tulikin eilen, mutta ikävä kyllä näytössä on ohut väritön vaakaviiru, ikäänkuin yksi pikselirivistö puuttuisi kokonaan. Kylläpä otti päähän!

Ei auttanut kuin ottaa asiakaspalveluun yhteyttä. Sain kuulla, että koska paketti oli jo avattu, en saa uutta konetta tilalle, vaan läppäri menee huoltoon. Ikävää, uusi kone ja heti huoltoon, aika huono onni taisi olla.

Tulostin ei toiminut, mutta onneksi sain kirjastosta tulostettua koneen mukaan tarvittavat asiapaperit. Tänään se haettiin noutopalvelulla, saa nähdä koska saan sen takaisin (jos saan, kääk)

On vielä kiirekin, parin viikon päästä lähdemme taas Espanjaan ja haluan ehdottomasti uuden läppärin mukaani! Pitäkää peukkuja että se tulee hengissä ja ajoissa takaisin!


11 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Siis miten he kuvittelevat, että olisit vian nähnyt jos et olisi pakettia avannut...uskomatonta!!!

anneaulikki kirjoitti...

Voi kurjuus :( tuo on tosi ikävää, ihana innostu uudesta koneesta ja sitten käy noin ! Toivotaan , että saat sen pikaisesti käyttöön! Pianpa jo pääsette Barcelonaan - kadehdin !

Vivi Vinna kirjoitti...

Voi, miten ikävä juttu! Eihän tuota olis voinu mitenkään tietää, ellei avaa pakettia. Huh. Pidän peukkuja, että kone ehtisi huollosta ajoissa!

Jael kirjoitti...

Onpa huono onni läppärin suhteen,toivottavasti pian on jo kunnon kone edessä.Mulla taas kone ilmoitaa välilä että Windows Explorer kaatuu,ja sitten kaikki häviää työpöydältä ja kestää jonkun aikaa ennenkuin kaikki kuvakkkeet palaavat takaisin.

Harakka kirjoitti...

Pitäisi näköjään olla ennustaja, että tietäisi paketin sisällön, onko se ehjä vai epäkunnossa!!??
Pakkohan sitä kokeilla ensin on, ennenkuin tietää miten toimii!
Onhan kaikilla tavaroilla palautus oikeus, kun kaupastakin ostat, ja jos et ole siihen tyytyväinen, niin 14 pv kuluessa on palautettava vaan.
Pitäisi kyllä näissä tilatuissakin olla sama juttu, mutta näköjään ei sitten ole. Kysyppä sitä jostain, onko oikeesti näin, ihmettelen vaan tällaista.
Mutta toivon sydämestäni, että saat sen siksi, kun lähdette taas menemään.

Satu kirjoitti...

Voi surkeus. Onkohan tämä nyt sitä kuuluisaa Murphyn lakia...

Minä olen ihan varma, että saat koneesi ajoissa takaisin. :-)

Kiiris kirjoitti...

Voihan harmituksen harmitus!! Pidän peukut tiukasti pystyssä, jotta saat koneen ajoissa!

Lady of The Mess kirjoitti...

No johan on harmi - onko ihan varmaa, etteivät olisi ottaneet koko konetta takaisin - ei siinä se saisi ratkaista, että paketti on avattu! Toivottavasti saat sen ennen matkaa takaisin - olisivat kyllä saaneet edes varakoneen antaa korjauksen ajaksi.

orvokki kirjoitti...

Hieman ristiriitaista. Avattua paketti ei vaihdeta. Miten ihmeessa muuten olisit huomannut kuvaruutuvian.
Toivotaan että kaikki asettuu aikataulusi mukaan.

Pipsa kirjoitti...

Pidän peukkuja, että ehdit saada korjatun koneen mukaan, ja että se todella toimii nyt! Ärsyttävää, ettet saa kokonaan uutta... mutta varmasti ihanaa päästä pimeää pakoon :-)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos teille, enköhän nyt saa sen ajoissa kun näin moni pitää peukkuja!

Kyllä se vain niin on, ettei konetta voi vaihtaa uuteen. Vastaavasta jutusta oli juuri Kuningaskuluttajassakin telkkarissa...
Mutta toivon, että vaihtavat siihen koko näytön uuteen, silloinhan se on oikeasti uusi eikä rikkinäistä näyttöä ole ronkittu auki.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...