perjantai 11. lokakuuta 2013

Perjantai -iltaa


Pikku vesselin kanssa käppäilylenkillä -miten kivaa. Luis tuli meille tänään hoitoon, kun tyttäret juhlivat synttäreitään. Hassua miten tälläinen pieni chihu herättää huomiota -monet vastaantulijat ihmettelevät ja innostuvat tiedustelemaan koiran rotua. Luis ei ehkä näytä ihan tavalliselta chihuahualta pienine silmineen ja vantteroine vartaloineen, ennemminkin minikokoiselta terrieriltä. Sen sukujuuret juontavatkin Venäjälle saakka.
 
Näyttää muuten siltä, että meikäläinen ei ainakaan juokse ensi sunnuntaina naisten 10 km:n juoksutapahtumassa. Näyttää jopa siltä, etten edes kävele. Muistatte varmaan kun kerroin maanantaina istuttaneeni 100 kukkasipulia? Niin kivaa kuin se olikin, olisi pitänyt vähän ajatella ensin. Käytin nimittäin kuoppien kaivamiseen sellaista painavaa äijä-rautakankea, jonka juuri jaksoin nostaa. Taisi käydä selän päälle, nimittäin siitä lähtien en ole meinannut päästä aamuisin sängystä ylös. Alaselkään sattuu, vihloo ja sitä jomottaa. Pöö, ei kiva!
 
Joka tapauksessa mukavaa Tyttöjen päivän iltaa kaikille tytöille ja iki-tytöille! Eilen oli kuopukseni, ja huomenna esikoiseni synttärit, juhlaa siis riittää koko viikonlopuksi. 
 
 

7 kommenttia:

Mine kirjoitti...

Hän näyttää niin mahdottoman terhakalle:).

Harakka kirjoitti...

Voi sun selkäparkaasi!Toivotaan, että kuitenkin paranee pian.
Luis on ihana koiruli!

Marre kirjoitti...

Ihana hauveli! Pienet koirat ovat aina niin hellyyttäviä.
Harmi selän kanssa, mun pitää aina muistaa kyykkimisen ym kanssa että selkä kiittää kyllä jos teen jotain sellaista... Paranemisia!

Anja kirjoitti...

Mukavat kuvat kävelylenkiltänne :) Toivottavasti selkä pian paranee!

Pipsa kirjoitti...

Aikamoinen ihanuus, kyllä tuollaisen luokse itsekin pysähtyisin lenkkipolun varrella! Mikä tarmo noin pienessä paketissa koiraa :-)

Nonna kirjoitti...

Ihana hauva <3. Ja voi harmi, toivottavasti selkäsi paranee pian!

Matkatar kirjoitti...

Kiitokset teille...kyllä Luis on tosi terhakka ja tarmokas tapaus, se välittyy kuvistakin usein.

Selkäparka on vieläkin aika jumissa, mutta selvästi jo parempi kuin muutama päivä sitten. Pakko alkaa kunnolla treenaamaan sitä kun kipu lakkaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...