tiistai 10. joulukuuta 2013

Shopping all week long

 
 
Ihana viikko tyttöjen kanssa takanapäin. Jos kesällä Barcelonaloman teemana on biitsi niin näin talvella se taitaa olla shoppailu. Menin nimittäin joka päivä tyttöjen seuraksi kauppoja ja ostoskeskuksia kiertelemään. Mieskin tuli välillä mukaan, mutta jäi useimmiten mieluummin lukemaan kirjaa.
 
Jännä kerrostalo Ikean lähellä
 
Ikeassa tytöt eivät ole aikuisiksi tultuaan montaa kertaa päässeet käymään ja olivatkin haltioissaan kaikesta ihanasta mitä sieltä löytyi. Eihän sieltä paljon mukanaan voi Suomeen raahata, mutta parasta antia siellä lieneekin ideat, joita voi myöhemmin toteuttaa hissuksiin omassa kodissaan.

 
Noora rentoutumassa soffalla

Tytöillä taisi olla romanttisia muistikuvia kansainvälisestä Starbucksin kahvilaketjusta, joka hiljattain rantautui myös Helsinkiin. Itse olen kyseisessä paikassa piipahtanut kerran-pari pikaisesti (Meksikossa ja täällä), mutta nyt menin tyttöjen innostamana maistamaan erikoiskahvia ja kaakaota, sekä tietysti muffinsseja.
 
 
Hassua, että nimestäni (Sari) väännettiin Kerry/Kelly. Ehkä se sitten on turhan eksoottinen täällä. Tyttöjen nimet menivät aika lailla oikein...
 
Joka tapauksessa minulle jäi koko paikasta sellainen "paljon melua tyhjästä" -fiilis. Inhottava ryysis tilatessa, eikä edes tiennyt mitä tilaisi koska kaikki listat olivat ainoastaan katalaaninkielisiä. Pakko kysyä kiireiseltä kahvilamyyjältä suositusta. Kallis kahvi -josta jäi puolet juomatta (no en muutenkaan juo kahvia, mutta toisinaan on kiva maistaa chokocappuchinoja...joskus ne ovat ihan hyviä) Mustikkamuffinssi oli ok, mutta Lidlistä saa parempia, heh!

 Näköalaa ei kuitenkaan voinut juuri moittia! Merinäköala satamaan päin...Hieno viherseinä kauppakeskus MaremagnumissaTytöt tekivät hyviä löytöjä omaan vaatekaappin ja kavereille tuliaisiksi ja joululahjoiksi. Sekä tietysti omille pikku chihuilleen Titolle ja Luisille <3

Löysin minäkin tietysti jotain...Ikeasta pyyhkeitä ja viherkasveja sekä joulukoristeita. Uusia koruja ostin jostain myös, sekä ihanan uuden kalenterin ensi vuodelle! Siinä on käsinmaalattuja kuvia Barcelonasta! (tiedän, kuva-olis-kiva...heh )


 
Sunnuntaina lähdimme porukalla illalla syömään. Halusimme mausteista ruokaa ja etsimme netistä meksikolaisen ravintolan, joka oli tutun tien varrella melko lähellä rantaa, mutta emme olleet siellä vielä ennen käyneet. Sen nimi on La Hacienda.

 
Pidin kovasti ravintolan seinämaalauksista, sisustuksesta ja voimakkaista väreistä, jotka olivat kuin minulle suunnitellut...
 
Ai niin, ja ruokakin oli erinomaista!
 
Pst! Olettehan muistaneet jo ottaa osaa arvontaani (täällä klik)? Se on voimassa enää viikon!

Linked to: SweetshotTuesday

6 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Barcelona varmaan innostaa shoppaamaan;D
USAssa asuessa tuli Starbucks tutuksi,mutta kyllä löysin muualta parempaa kahvia enkä ole mitenkään tuosta ketjusta innostunut.

Petra kirjoitti...

Minustakin Starbucks on liikaa melua tyhjasta, valitsen aina mieluummin taalla paikallisen kahviketjun, koska ne ovat halvempia ja ainakin ruokapuolen jutut ovat parempia, starbucksissa nuo tortut on musta kylla todella ala-arvoisia....shoppailu on toisinaan ihanaa!

Matkatar kirjoitti...

Jael: Kyllä, täällä on mainiot shoppailupaikat!
Petra: En ihmettele, että monet muutkin ovat samaa mieltä..

Jael kirjoitti...

Täällä muuten oli Starbucks joitakin vuosia,mutta sitten se häipyi vähin äänin,taisivat ihmiset suosia mieluummin täkäläisiä ketjuja,joissa on parempaa kahvia ja herkullista tarjottavaa.Siitä on jo 10 vuotta kun täkäläiset Starbucksit suljettiin...Starbucksin kahvit ovat vetisiä eikä kunnon kahvi niissä mielestäni maistu.

arleena kirjoitti...

Siellä näyttää niin kesäiseltä.
Mukavaa viikkoa.

Matkatar kirjoitti...

Arleena: Kiitos! Kyllähän tuo aurinko ihanasti lämmittää ja tuo valoa, mutta illalla on kovin kolean oloista ja kunnon takin saa laittaa päälle. Mukavaa viikkoa sinullekin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...