keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Juoksijoita ja vampyyreita


 
Vuoden viimeisenä päivänä suunnistimme auringonlaskun aikaan rannan suuntaan. Ystävämme Cristina oli isossa 10km juoksutapahtumassa mukana, ja halusimme mennä häntä kannustamaan. Liikenne suljettiin juoksureitin varrelta hyvissä ajoin.


 
Olimme kolmen kilometrin kohdalla odottelemassa tien reunassa. Ensin tuli auto näkyviin, jonka katolta näki juoksun starttiajan. Heti perässä oli kärkijoukko, jotka juoksivat huimaa vauhtia.


 
Jotkut olivat pukeutuneet hassusti, toisilla oli koira juoksemassa mukana. Näimme parit lastenrattaatkin. Juoksijoita oli mielettömät määrät, tuntui että niitä riitti ja riitti. Tajusimme, että ei sieltä niin helppoa ole Cristinaa löytääkään...


 
Jossain hän kuitenkin lopulta vilahti nopeasti ohi, kuvaa en todellakaan ehtinyt ottaa. Lähdimme siitä sitten rannalle kävelemään ja ihailemaan viimeisiä auringonlaskun rippeitä. Taisi paras aika kuvaamiseen jo mennä ohi, mutta kaunista siellä edelleen oli!
 
 

 
Tässä vaiheessa aloimme olla nälissämme, joten päätimme kokeilla Barcelonan parhaimmaksi hampparipaikaksi kehuttua Kioskoa. Se sijaitsee l'Argenteralla, joten rannalta tulevat porukat löytävät sinne helposti. Yleensä se onkin ihan täynnä porukkaa, mutta satuimme sopivan hiljaiseen aikaan paikalle.
 
Sisällä on kapea tiski, jossa lappuja ja kyniä. Siitä aloitetaan tilaus -valitset listalta millaisen hampparin, perunat ym. haluat ja ruksit kohdat lappuseen. Sitten kassalle.


 
Tilasimme kanahampparit ja valkosipuliperunoita molemmat. Sämpylä oli todella pehmeä ja rapeaksi paahdettu, ja kanapihvi maukasta. Perunat olivat yllätys, koska oletimme saavamme jotain valkosipulilohkoperunoita tms... mutta annoksessa olikin tavalliset keitetyt perunat ja valkosipulikastiketta. Tuo musta kastike muistutti hapankaalta soijakastikkeessa. Ei hassumpaa, mutta ilman haarukoita ja veitsiä sitä oli vaikea lisätä joukkoon. Suosittelen siis tätä paikkaa, annos oli todella herkullinen. Ainut miinus oli, että annos oli vähän turhan iso -ja minä olisin halunnut ne aterimet...-eivät ilmeisesti kuulu talon varustukseen.
 

 
 
Emme halunneet jäädä rannan tuntumaan odottamaan vuoden vaihtumista, vaan päätimme mennä kotosalle. Avasimme kuoharipullon ja napostelimme viinirypäleitä jälkkäriksi. Telkkarista ei tullut mitään, joten laitoimme kovalevyltä pyörimään vampyyrisarjaa True Blood.


 
 
 
Vielä kerran: kiitos teille, jotka olette jaksaneet täällä vierailla, ja oikein onnellista ja mukavaa Uutta vuotta!
 
I thank you all who have been visiting my blog and wish you all a very happy new year!
 
 Teitkö sinä muuten uudenvuodenlupauksia?
 

7 kommenttia:

Marru kirjoitti...

Hieno päivä!
Lupauksia... ei, en tehnyt... mutta voisi sitä vuoden aloittaa reippaasti ja lähteä vielä ulkoilemaan :)
Oikein hyvää alkanutta vuotta!

Pepi kirjoitti...

Mä huomasin jo heti "pettäneeni lupauksen" jota en siis todellakaan tehnyt.....ajattelin komentaa itseni ulos joka päivä.....ja kas, prse homeessa kotona! Ai, vielä ehtis vai?joooooo....

Mikä toi sarjisjuttu oikein on, tuohon meinaan törmäilee facessa? *ihan pihalla*

Jael kirjoitti...

Onpa tuo Kioskon seinä kasveineen! En tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia,täällä ihan tavallinen päivä;tosin pankit kiinni ja monet krapulasa viime yön jälkeen;D Ja kun menin iltapäivällä toiseen vapaaehtoispaikkaani,siellä oli vain muutama lapsi,olivat pitääneet vapaata tänään. Mutta laihtua pitäisi niinpä jos vaikka taas lupautuisi laihtumaan;D

Matkatar kirjoitti...

Marru:
Kiitos! Ulkoilu kannattaa aina!

Pepi: Hih, minunkin piti pitää 2 viikkoa makealakkoa, mutta unohdin ja nappasin kakun päiväteellä...pöh. Nuo sarjikset ovat Bitstrips -sovelluksella tehtyjä...niihin jää aika pian koukkuun ;)

Jael: Siellä taitaakin olla aika samantyylistä vuodenvaihteen juhlintaa? Tsemppiä laihdutukseen!

Irma kirjoitti...

Kiitos Oikein Hyvää alkavaa Vuotta sinulle. Kyllä täällä oli taivas aivan punaisena rakettien lentäessä taivaalle:)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Irma sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Ystäväni on kehunnut tuota hamppari paikkaa maasta taivaasiin. Viimeksin en kerennyt , mutta elokuussa pitää käydä kurkin jo netti sivuja ...lurps! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...