torstai 16. tammikuuta 2014

Kolumbuksen sormi

 
Kuten kerroin, meillä on Suomi-vieraita pitkästä aikaa täällä taas. Työkaverimme poikaystävineen päätti lähteä ensimmäiselle matkalle lentokoneella ja tulivat meille.

 
Ensimmäisenä päivänä veimme heidät Barcelonan turistikadulle, Ramblasille. Näin talvella siellä on paljon hiljaisempaa kuin kesällä, joten esim. katutaiteilijoita ei ollut kovin paljoa liikkeellä. Ehkä kolea sääkin verotti heitä.

Oli kiva piipahtaa myös La Boqueriassa, kuuluisimmassa markkinahallissa täälläpäin.Ramblan päässä näkyi Kolumbus- patsas. Sinne pääsee sisään alhaalta, josta sitten voi mennä pikkuriikkisellä hissillä suoraan Kolumbuksen jalkojen allaolevaan näköalatorniin. Me päätimme mennä, sillä minäkään en ole siellä käynyt. 
Ylhäällä oli kapea rinki, jossa pienet ikkunat. Ja tietysti upeat näkymät yli kaupungin...
Tiedättekö, minne tuo Kolumbuksen sormi osoittaa? Väärä vastaus, se ei osoita Amerikkaan, vaan Välimerelle päin. Ja sormi on muuten puoli metriä pitkä!

Onnellinen palmunhalaaja
  

3 kommenttia:

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Tuo toka kuva on varsin erityinen. Tuo liikkuva vesi on aikaansaanut kivan efektin, vai oletko tehnyt vielä lisäksi jotain. Kaikenlaista nättiä ;)

Matkatar kirjoitti...

Kiitti! En tällä kertaa käsitellyt mitenkään ihmeemmin kuvia ;)

Jael kirjoitti...

Kiva kun tulee vieraita joille näyttää kaupunkia:) Minäkin aina mielelläni toimin "oppaana" kun tänne tulee vieraita.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...