lauantai 4. tammikuuta 2014

Muistoja Malagasta


Kuvia järjestellessäni löysin julkaisemattomia kuvia parin kuukauden Malaga -reissun takaa. Nämä ovat Malagan kaupungista, jossa vietimme viimeisen päivän ennen Barcelonan koneeseen nousua.


Edellisenä iltana oli juuri ollut Halloween -yö, jota roskista ja tyhjistä pulloista päätellen oli sielläkin juhlittu aika railakkaasti. Kiipesimme keskustassa olevalle korkealle kukkulalle, jonka päällä oli vanha linnoitus. Oli muuten lämmin!
Korkealta näki hienosti alas kaupunkiin. Siellä näkyi härkätaisteluareenakin, joka tietääkseni on vielä käytössä. Onneksi taistelut Barcelonassa kiellettiin!Alaspäin mennessämme näimme morsiusparin. Itselläkin oli sandaaleilla vaikeuksia kulkea liukkaita ja jyrkkiä kivilaattoja pitkin, joten katselin kauhuissani morsiamen kävelyä korkkareilla!

Keskustassa oli tosi laaja puisto, jossa oli monenlaisia kasveja. Niitä oli kiva tutkia.


Jännää, miten palmujakin on niin erilaisia! Minusta ne ovat tosi kauniita puita.

 Täälläkin on ollut nyt mukavan lämmin, -ihan t-paidoissa on päivällä ulkona tarjennut. Paikalliset ovat hulluna tehneet viime-hetken joululahjaostoksia, koska huomenna on loppiaisaatto ja lahjat viimein jaetaan. Kaupungilla on illalla suuri kolmen itämaan tietäjän paraati, jonka jälkeen lasten odotus palkitaan.
Minä olen paikalla kameroineni. Toivotaan, että tulee hyviä kuvia!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

3 kommenttia:

kaari3 kirjoitti...

Oi Malagan sä tyttö tumma, vai kuinka se meni! Pikavisiitti kanssasi paikassa missä en ole käynyt. Matkustelu on niin helppoa nykyisin, kiitos!

Marru kirjoitti...

No nyt jäädään odottelemaan uusia kuvia :D

Jael kirjoitti...

Ihana Malaga,siitä onkin pitkä aika kun siellä viimeksi kävin....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...