perjantai 31. tammikuuta 2014

Pitkä lenkki


Keskiviikon kävelyretkemme alkoi tästä hauskasta koirapuistosta, jossa on upea suuri mosaiikkiteos.  Ilma oli mukavan aurinkoinen, mutta aika kolea. 

Tämä on entinen härkätaisteluareena, joka poistettiin muutama vuosi sitten käytöstä. Mies kävi vieraiden kanssa siellä kerran katsomassa näytöstä, minä en halunnut.


Kiertelimme tarkkaan Sagrada Familiaa ulkopuolelta, mutta emme menneet tällä kertaa sisään.


Kirkon edessä oli juomatölkeistä pikku purkkeja valmistava kauppias. Aika taitavasti ja nopeasti hän niitä sai näprättyä!


Olimme kirkolta jatkamassa matkaa markkinoille, mutta kävimme siinä lähellä syömässä tunisialaisessa paikassa. Saimme kukin oman pikku tagine -padan eteemme, jonka alta paljastui herkullista kanamuhennosta.

(oli kiinteä objektiivi mukana, joten en meinannut mahtua kuvaan eikä mies voinut peruuttaa..heh)
Markkinoilta menimme kahvittelemaan kotiin ja sieltä lähdimme taas kävelemään ja kaupunkia tutkimaan. Piti käydä näyttämässä niitä keskiajan kaivauksia näillekin vieraille, mutta sisään halliin ei päässytkään -siellä oli menossa joku suuri muotitapahtuma. Kiertelimme sitten vanhaa Barcelonaa ja katedraaalin ympäristöä.
 Taisin saada muuten flunssan minäkin -mutta se ei hidasta intoa lähteä mukaan -tänäänkin on kiinalaisten uudenvuoden aatto, ja olemme menossa katsomaan lohikäärmekulkuetta!


4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Tuon entisen härkätaisteluareenan muurin kuviot ovat nättejä(onneksi se enään ole härkätaisteluareenana..)
Kivoja kuvia:)

Tuulia kirjoitti...

On siellä monenmoista katsottavaa. Valtava rakennustyömaa on edelleen tuo Sagrada Familian kirkko, onneksi rakentajilla on tänä päivänä turvallisemmat työvälineet kuin joskus aikojen alussa. Ja mielenkiintoisen näköinen on tuo härkätaisteluareenakin. Ja Fiat-kokoontumisajoonkin pääsitte mukaan :)

Ameba Donna kirjoitti...

Hieno postaus!
Koirapuiston mosaiikkiteos on upea. Fiiatit on mahtavia :)

Toivottavasti selätät flunssan.
Mukavaa viikonloppua :)

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Siellä on vaikka minkälaista happeningia! Ei käy aika pitkäksi. Mukavaa viikonloppua!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...