tiistai 11. helmikuuta 2014

Life is a cabaret

Nyt on Barcelonan El Molino -kabaree testattu. Kävimme ostamassa liput jo edellisenä iltana ja saavuimme hyvissä ajoin paikalle ennen esityksen alkua vieraamme Petran kanssa.


Ulkoapäin El Molino (mylly) ei muistuta juurikaan Pariisin Punaista myllyä, (jossa muuten olemme miehen kanssa myös vierailleet jokunen vuosi sitten.) Tuulimyllyn siivet siitä kuitenkin löytyy!


Shown esiintyjät ottivat meidät kaikki vastaan jo ovella. He saivat tietää, että olemme Suomesta saakka tulleet katsomaan esitystä ja olivat iloisia siitä.

Sali oli paljon pienempi kuin odotimme, ja tunnelmallisen hämyisesti sisustettu. Tuntui, kuin olisi siirtynyt ajassa kauas taaksepäin. Suurin osa yleisöstä oli vanhuksia...tunsimme olomme melko nuoriksi joukossa -välillä näinkin päin!

Näyttämökin oli pieni ja intiimi...ja sen eteen nousi lisälava, joten näkyvyys kaikille oli tosi hyvä.
Tilasimme muiden tapaan pullollisen cavaa, jotta ilta sujuisi mukavasti...

Showemäntänä toimi tämä upea M:llä alkava nainen...meille turisteille hän kertoi olevansa Mercedez Benz. Poskisuukot saimme häneltä ja myös show`n isännältäkin...

On jo telkkaristakin nähty, että espanjalaiseen tyyliin kaikki showt ovat interaktiivisia, eli yleisö otetaan mukaan monin tavoin ja välissä höpötellään niitä näitä ja sitten taas jatketaan esitystä. Oli hauskaa, vaikkei kaikkea ymmärrettykään.


Esitykset olivat huikeita ja taitavia tanssi -temppuilu tai burleskiesityksiä. Paljon lauluja ja musiikkia. Hyvin viihdyttävää!Koska esityksessä ei saanut kuvata (paitsi ennen show`ta), lainailin kuvia mm. El Molinon sivuilta. Ehdottomasti suosittelen tätä kabareeta jos matkasi suuntautuu Barcelonaan! 

Pariisin Punaisen myllyn show`n verrattuna tämä oli paljon edullisempi, mutta ei lainkaan huonompi. Päinvastoin pieni sali oli kotoisa ja show hauskan monipuolinen ja kanssakäyminen yleisön kanssa jännittävää.

Lähtisitkö sinä katsomaan kabaree-esitystä vai oletko jo käynyt jossain vastaavassa esityksessä?


2 kommenttia:

anneaulikki kirjoitti...

Tuota samaista El Molinoa ihmettelimme viime reissulla, tuossa aukiolla istuskeltiin :) Onpa kiva tietää , että siellä on näytöksiä, pitää seuraavalla reissulla käydäkin katsomassa .

Matkatar kirjoitti...

Ahaa, tiedät siis paikan! Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa show, se oli huikea!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...