torstai 13. helmikuuta 2014

Photowalk Tibidabo

Viime lauantaina kokoonnuimme Barcelonan valokuvausharrastajien järjestämälle retkelle Tibidabon huvipuistoalueelle. Onneksi vieraamme Petra tuli mukaani, oli kivempi lähteä kaverin kanssa.

 Kukkulalta on upeat näköalat yli Barcelonan. Sää oli melko kolea ja välillä sataa tihuutti, mutta ei se kuvausintoa juuri haitannut. Huvipuistoalueella on iso kirkko, jonka päällä on Jeesus -patsas. Samannäköinen kuin Rio de Janeiron patsas, mutta pienempi.

Huvipuisto on tässä kuussa kiinni, -paitsi karuselli on auki, joten huvipuiston alueelle pääsi kuvailemaan. Osa laitteista on hyvin vanhoja ja koristeellisia.

Huvipuistossa kuvailtuamme menimme kirkkoa tutkimaan, ja sinne pääsikin hissillä ylös. Olimme aika hurjan korkealla ja meillä Petran kanssa alkoivat jalat hieman tutista...


Tältä tasanteelta pääsi rappuja pitkin vieläkin ylemmäs, aina Jeesuspatsaan jalkojen juureen asti. Siellä oli pieni näköalatasanne, jossa oli pelkkä rautakaide estämässä putoamista. Ihme magneetti veti Petran ja minun jalkoja maagisesti takaisin alaskäyntiä kohden, ei millään uskaltanut kuin kurkistamaan tuonne. Meitä nauratti kovasti ja ihmettelimme miten muut pystyivät käppäilemään siellä ihan normaalisti...


Tässä vaiheessa päätimme lähteä kotimatkalle. Petran täytyi vielä pakata Suomimatkaa varten. Olimme vielä hieman kylmissämmekin -mutta onneksi miehellä oli kuuma keitto odottamassa! Oli kyllä tosi kiva retki!

Hauskaa, miten erilaisia suomivieraita meillä on ollut, ja kaikkien kanssa olemme löytäneet jotain uutta Barcelonasta ja tehneet kaikkea kivaa. Nyt olemme olleet muutaman päivän kahdestaan, mutta kohta saamme jälleen vieraan, tyttäremme Anne tulee tänne!

Linked to: Outdoor Wednesday


8 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kiitti taas mielenkiintoisesta postauksesta!<3

Marru kirjoitti...

Upeat näkymät, mutta niin ois omat jalat lakanneet toimimasta tuolla ylhäällä :D

Unknown kirjoitti...

Hienoja kuvia Tibidabosta!
Värit upeita ja maisemat huimaavia, kiitos tästä kuvamatkasta :)

Mine kirjoitti...

Oi miten mielenkiintoinen ja uuden näkökulman Barcelonaan antava paikka. Hienot kuvat!

seijastiina kirjoitti...

Upeita näkymiä ja kauniita kuvia ♥

Riia kirjoitti...

Todella kauniita ja tunnelmallisia valokuvia! :)

Annika / travellover maailmalla kirjoitti...

Upeita!

Mary kirjoitti...

These photos are fantastic! Absolutely amazing!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...