perjantai 28. maaliskuuta 2014

Betonia ja tulppaaneita

 Minuahan potkaisi onni. Taas! Voitin Sadun Kukkaiselämää -blogista arvonnassa Betonikirjan sekä kukkasiemenpusseja. Kirjasta saa paljon hyviä uusia ideoita siihen, miten betonia voi käyttää. Olen käynyt pari betonikurssia muutama vuosi sitten kansalaisopistolla ja innostuin silloin materiaalista.

 Suunnittelimme talven aikana (Barcelonan kauniita katulaattoja ihaillessamme), että voisimme valaa itse laatattoja puutarhaan. Saa nähdä ehdimmekö vielä ensi kesänä..

Betoni on oiva materiaali myös pakkasenkestäviin kukkaruukkuihin sekä veistoksiin!


Näistä riittää kukintoa koko puutarhaan ja koko kesäksi!
Kylppärin remontti on muuten edennyt mukavasti. Mies kokosi kaapit pyyhkeitä ja pesuaineita varten, ja kiinnitti Ikeasta löytämämme koukut ym. paikalleen. Kaappeja on ollut kivaa täytellä vaikka vähän kauhistelenkin, että riittääkö kaappitila sittenkään, kun laatikoita tuntuu riittävän ja riittävän...huh! Pesukoneen viereiseen kaappiin tulee vielä laatikot pyykkejä varten...

 Lavuaari ja hanakin tuntuvat mukavan luksukselta, kun ehti jo tottua pesemään kädet ja hampaat aina keittiössä. Huomaa myös ihana iso peili, näyttää kuin tuossa olisi iso ikkuna vai mitä!?


 Huomenna olisi tarkoitus tehdä luukku kellariin ja samalla myös eteisen lattia. Sitten saamme  laitettua vihdoin wc:n ovenkin paikalleen! 

Ihanaa keväistä viikonloppua!


7 kommenttia:

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Kivaa, että paketti tuli jo perille. Olette te kyllä ahkeria, kun jaksatta rempata siellä ja täällä, niin ja osaatte rempata! Vau!

Hanne kirjoitti...

Onnea voitosta!
Taatusti upea kirja.

Aurinkoista viikonloppua!

Marru kirjoitti...

Nuo betonityöt on käynyt muutamaan otteeseen mielessä, mut en ole niihin yhtään perehtynyt... ovat kyllä tosi upeita!

Tuulia kirjoitti...

Hei Matkatar! Oletteko muuttaneet Suomeen Barcelonasta? Olen tosi huonosti seurannut blogimaailmaa muutaman viikon ajan..., joten vähän pihalla olen. Olen myös ollut kerran betonikutsuilla, tein siellä raparperin lehden betonista. Tervetuloa takaisin Suomeen! Ja onnea, kun voitit arpajaisissa. Aurinkoista viikonvaihdetta!

Matkatar kirjoitti...

Satu: Pakkohan se on jaksaa vaikkei aina haluttaisikaan. Koti näyttää niin hirveeltä sekamelskalta edelleenkin ja haaveissa siintää se "siisti valmis koti" mikä antaa puhtia jaksamiseen :)

Hanne: Kiitti! Kyllä tykkäsin tuosta kirjasta :)

Marru: Kannattaa kokeilla, se jos joku on hauskaa!

Tuulia: Olimme jälleen talven Barcelonassa ja tulimme Suomeen 2 viikkoa sitten. Kesä taas täällä ;)

Pepi kirjoitti...

Systeri voitti onneks myös taannoin betonikirjan, saas nähdä jos tänä kesänä....
Ja ihana päästä taas seuraamaan keltaisen talon remppaa! Mä tykkään tuosta teidän persoonallisesta tyylistä ja otteesta, kiva ettei kaikki tee samaa :D

arleena kirjoitti...

Tykkään betonin karusta olemuksesta ja laatat näyttävät kivoilta.
Kylppäristä tuli hieno

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...