sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Katedraalilla tapahtuu

Kiitos kaikille kommentoijille eiliseen naistenpäivän postaukseen -meillä oli tosiaan herkullinen ateria yhdessä miehen kanssa eräässä lemppariravintolassamme! Ravintolan ulkopuolella näimme soittajia ja pari jättiläistä odottelemassa ja ihmettelimme, mitähän kohta seuraa.

Ruokailun jälkeen päätimme mennä katedraalille kävelylle ja mitä ihmettä näimmekään...?!

Jättiläiset olivat siellä...samoin soittajat. Joka puolella oli punaista valoa ja savua, musiikkia, laulua ja tanssia. Hauskasti pukeutuneet tanssijat hyppivät telineillä ja juoksivat yleisön joukossa.


Oli jotenkin huumaava tunnelma kun koko katedraalikin muutti väriään. Ensin se oli ihan punainen, sitten siitä tuli kelta-punaraidallinen...aloimme jo ymmärtää, mistä oli kyse.


 Kun koko tapahtuma päättyi kaikkien yhteiseen huutoon: Independència! ymmärsimme, että kyse oli Katalonian kansallistunteen nostattamisesta. Katalonia aikoo nimittäin äänestää itsenäisyydestä 9. marraskuuta tänä vuonna!

The catalans are going to vote for indipendence at 9th of November this year. There are lots of this kind of events like yesterday evening...trying to stir up the national feeling I think. The catedral in Barcelona looked great with those lights...


4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Wow - tosi upean näköstä!!! :)


http://pienilintu.blogspot.fi/

Marru kirjoitti...

Näyttäviä tapahtumia siellä pidetään :)

anneaulikki kirjoitti...

Siellähän on yhtä juhlaa :)

Matkatar kirjoitti...

Pieni lintu: Niin oli!

Marru: Näin on, ihmeteltiin mekin taas tätä...

Anneaulikki: Hih, siltä tuntuu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...