keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arkipäiväkuvia urakalla


Nyt tulee parin päivän kuvat kerralla arkihaasteeseen. Osan näistä olette jo nähneet Nauran auringolle -facebook -suvuilla, mutta osa on sentään uusiakin. Yhteistä näille tällä kertaa on se, että kaikki kuvat olen napannut kännykällä. Suokaa siis anteeksi laatu.

Ylin kuvakollaasi taitaakin olla maanantain polkupyöräilyreissulta. Täällä Lahdessa oli niin ihanan lämmin keli. Toinen kollaasi on eiliseltä -kävin kaupungilla ja ostin samalla uutta teetä, villimansikkaa. Ei hassumpaa. Puutarhatöitäkin tein yksikseni jonkin aikaa, kyllähän sitä taitaa koko kesäksi riittää.

Mutta tänään puuhastelinkin aivan jotain muuta. Minua harmitti kun en talvella päässyt/innostunut taiteilemaan mitään. No nyt Suomessa ilmottauduin heti parille lyhytkurssille ja ne alkoivat tänään. Aamupäivällä oli Valokuvapohjaista kopiografiikkaa. Ensin opettaja kertoi meille tekniikan taustoja ja sitten näytti käytännössä miten ensi kerralla lähdemme tätä taidetta tekemään. Vaikutti tosi kivalta!


Heti perään alkoi toinen kurssi, se oli "Omakuva -kurssi". Ideana on tehdä oma kuva valitsemallaan tekniikalla joko ihan realistisesti, abstraktisesti tai symbolistisesti. Keinoja on vaikka kuinka. En ollut sen kummemmin vielä suunnitellut mitä teen ja miten, joten innostuin käyttämään mukaan ottamiani hiiliä. 


Tälläinen syntyi tällä kertaa -ehkä ensi kerralla vien tätä ideaa eteenpäin jotenkin tai keksin jotain ihan muuta, saa nähdä. Tässä yritin hakea ajatusta siitä, miten ihmisestä näkee vain "jäävuoren huipun" tai kuten tässä, puu näkyy muille, mutta juuristo on se varsinainen "juttu". (olen huono analysoimaan, heh)

Koska minulla on Facebookissa menossa sama haaste, en taida nyt haastaa ketään mukaan...vaan ainahan tämän saa napata jos haluaa!3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ihan hyviä kuvia olet kännykälläkin saanut.Kivoja tuollaiset kurssit;niistä aina oppii niin paljon.Täällä kaikki tuollaiset kurssit ovat ärsyttävän kalliita.

Tellu Tom kirjoitti...

Sä oletkin sitten pyöräillyt meidän kulmilla Ankkurissa :)

Matkatar kirjoitti...

Jael: Innostun helposti kaikenlaisista kursseista. Kalliita ne ovat Barcelonassakin -varmaan isojen kaupunkien riesa...

Tellu Tom: Ahaa, jänskää!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...