perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pitkäperjantai ja arvonnan voittaja


Pääsiäisen vietto Keltaisella tuvalla on alkanut leppoisasti ja rauhallisesti. Saimme iltapäivällä vieraita, joiden kanssa maistelimme eilen leipomaani hedelmäistä juustokakkua. Laitoin pohjan päälle persikkaa, täytteeseen sitruunaa ja päälle aprikoosihilloa. Tuli ihan maukasta!

Iltapäivällä menimme puutarhaa tutkimaan ja ulkoilemaan. Eilen saimme pihalle tilaamamme jätelavan, se onkin mieletön! Vihdoin pääsemme siis puutarhahommiin. Huomenna olisi nimittäin tarkoitus pitää puutarhatalkoot nuorten kanssa! Sahaamme ja raivaamme puita ja pensaita, haravoimme pihaa ja keräämme roskia. Puuhaa riittää, mutta onneksi luvattiin ihanteellista säätä! Lupasinko vielä tähän postaukseen arvonnan tuloksetkin? Ensinnäkin KIITOS kaikille arvontaan osallistujille, olin yllättynyt miten paljon teitä olikaan! Oli kiva kuulla että piditte maalaamistani Irish-coffee kupeista. Moni jopa ihmetteli, miten raaskin luopua niistä...niin. Kyllähän minä edelleen pidän niistä, mutta ilmeisesti aikansa kutakin! 


No ei pidetä teitä enää jännityksessä...tällä kertaa virallisena arpojana toimi mieheni. Kirjoitin Facebookin ja blogin kautta osallistuneet paperille ja mies sai intuitiivisesti valita onnenarvan numeron 1-72 väliltä. Hän valitsi numeron 16. Sattuipa niin, että juuri vähän ennen arvontaa miehen paras kaveri soitti ja kertoi tulleensa pienen tyttövauvan isäksi 16. päivä. Siitä se ajatus.


 Arpa numero 16 kuuluu Pepille Huusholli-blogiin

Pepi kommentoi arvontaa näin: "No ihan varmasti haluaa osallistua :) Suloisia kuppeja ei koskaan voi olla liikaa - ja olispa hyvä syy korkata se vuosikertaviski mikä on unohtunut tuonne jonnekin keittiön kaappiin jemmaan. Muuten minen sitä naatiskele muuta kuin ko. juomassa - eikä ko. juomaa ole juuri tullut naatiskeltua kun puuttuu kupit! 
Mä nyt sitten kahden onnekkaan arvan kanssa pidän peukkuja itsekkäästi ittelleni :D

Ps. Suklaakahvikin kelpaa :) Onnea leikki-ikäiselle!" Onnea Pepi! Paketti lähtee postiin pääsiäisen jälkeen.


Aurinkoista pääsiäisen jatkoa kaikille!


5 kommenttia:

Marru kirjoitti...

Onnea Pepille! :)

Pepi kirjoitti...

Kiitos Marru :)

Ja kiitos ihanasta arvonnasta!
Kupit pääsevät vuonna -71 Ranskasta ostettujen kahvikuppien kanssa samaan vitriinikaappiin - ja kesällä saavat vielä kaveriksi Turkkilaiset kipot, jotka Mine ystävällisesti tuo muuttokuormassaan :)
Ja nyt se viskikin on jo ihan pakko korkata!! Kannatti odottaa!! Vautsi vau :)

Pitäkää hauskaa talkoissa, mulla pahin jo ohi tuolla saralla!

Tillariina K. kirjoitti...

Näin sitä käy kun on liian raato (lue, väsynyt) lukemaan arkena blogeja! Jää näin hieno arvonta sivusuun! Onnea voittajille!!

Hyvää Pääsiäistä!

Mine kirjoitti...

Onnittelut voittajalle ja teille intoa puutarhan raivaukseen!

Lady of The Mess kirjoitti...

Onnea Pepille - kyllä noista kelpaa vaikka sitä viskiä lipitellä;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...