maanantai 21. huhtikuuta 2014

Puutarhassa aamusella

Puutarhamme talkoiden jälkeen...ihanassa aamuauringon valossa. Tuosta yläkuvasta sahattiin pois huono omenapuu ja tilalle tulee autolle parkkipaikka.
 Marjapensaatkin siistittiin oikein kunnolla, saa nähdä lähtevätkö vielä kasvamaan kun ovat niin vanhoja. Pensaita löytyi lisääkin kaiken viidakon keskeltä.

Tänne takapihalle tulee kasvimaa. Maa pitää ensin kunnolla myllätä, mutta voin jo nähdä mielessäni -ja haistaa nenässäni -herneet, mansikat, perunat ja tillin. Ainakin ensi alkuun.


 Kantoja on siellä täällä -ne täytyy myös kaivaa kaivinkoneella pois. Puuhaa jäi vielä paljon, mutta tästä on niin hyvä jatkaa!

Monessa blogissa on kiertänyt ns. Arkihaaste. Minäkin sain sen Pepiltä, kiitti vain! Haasteen tarkoituksenahan on päästää teidät lukijat kurkkimaan meidän bloggaajien arkipäivään kuvien ja tekstin muodossa. Olen jo monen muiden blogeista näitä haasteita lukenutkin, mutta nyt se sitten tupsahti minullekin. Juhlapyhähän tänään on, mutta päätin aloittaa silti heti aamusta että saan haasteen mukavasti käyntiin. 

Aamukäyskentelyä puutarhassa, kohta lenkille. Iltapäivällä veli tulee kylään jonka jälkeen suunnittelimme polkupyöräilyä miehen kanssa, siinä päivän suunnitelmat. Puutarhaankin ehtii varmasti vielä jossain välissä lisää.

Haasteessa lienee tarkoitus haastaa joka päivä joku bloggaaja mukaan. Minä haastan ensimmäiseksi uuden bloggaajaystäväni Tiinan Elämää puolen hehtaarin metsästä -blogista. Käykää kurkkaamassa hänen hauskaa elämäänsä remontin ja perheen keskellä!


3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Viihtyisän näköinen naapurusto. :) Puutarhasta tulee kiva!!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Paljon on teillä töitä, mutta kaunis siitä tulee..:)

Harakka kirjoitti...

Kyllä olettekin todella paljon hommia tehneet puutarhan siivouksessa!
Aikamoinen homma on ollut.
Tiedän sen ison putarhan entisen omistajana.
Nyt olenkin täällä rivarin pätkän asujana, eli on lääni pienentynyt aika paljon.
Nyt mulla on vaan sellanen tilkku omaa lääniä, jonka sitten kyllä jaksan vielä hoitaakin.
Nytkin sairastan selkääni täällä, jonka vuoksi en ole pahemmin koneellakaan ollut. Eli en ole blogeissakaan kierrellyt, tai en ole pystynyt kommentoimaan..
Mutta nyt tulin sulle toivotteleen oikein hyvää kevättä!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...